2777
2789
عنوان

میخام با پارتنرم برم محضر رفیقش

410 بازدید | 29 پست

جشن عقد دوستشه تو محضر بعد منم با پارتنرم دعوت کردن. تا حالا نه رفیقشو دیدم نه خانومشو ولی خانومش به پارتنرم گفته بیار ببینیم نامزدتو(پارتنرم به اون رفیقاش که زن دارن گفته میخام برم بگیرمش) برا همین پارتنرم گفت بیا بریم دعوت کردن.

من خجالت میکشم برم اصن برم یکم من کیم؟

پارتنرم میگه بیا پرسیدن کی تو؟بگو نامزد امیرم

ولی من خجالت میکشم برم هیچی لباس ندارم وایییی خدا

بچه ها چیکار کنم.؟؟؟

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آیا پدر مادرت از حضور پارپترت خبر دارن؟ اگه نه که نرو...

آره.،، دیگه مامان پارتنرمم ظهر گفت بری ها 

بعد اگه برم به مامانم میگم دیگه چون خبر دارن

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

پارتنرت وضع مالیش چطوره؟

نمیشه بگی عالی ولی خوبه 

برام هزینه هم می‌کنه خسیس نیست

پارتنر یعنی چی نقش تو این داستان چیه یک دوستی موقت

حتما قصدشون ازدواجه ک میخوان باهم برن محضر 

بعدم خانواده هاشون خبر داره

نقش توعم لابد تو ذوق زنه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙