2777
2789
عنوان

میریم خونه مادر شوهرم

374 بازدید | 16 پست

یه خوراکی داشته باشه نوه های دختریش رو صدا میکنه فقط له اونا میده بعد اگر ببینه من متوجه نشدم که هیچ اگه ببینه دیدم میگه بهم دخترت میخوره ؟

یا خواهر شوهرام به بچه هاشون یواشکی خوراکی میدن برن بخورن ولی ما اگه این کارو کنیم دیگه هیچی

شوهرمم مشکل جسمی داره، هش میگه بدنم درد میکنه خیی ضعیفه از نظر بدنی کارشم سخته کارگره خیلی براش ناراحتم عذاب میکشم براش .میشه برای سلامتیش و افزایش رزق و روزیش صلوات بفرستید....خیلی مرد بی زبونی هست خانوادش همیشه حقشو خوردن...از بس مظلومه ....

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

حالم از خانواده شوهرم بهم میخوره از قدیم راست گفتن پیشونی مادر هر چی باشه دخترن همون میشه

خانواده پدری منم 💩 بودن

ولی یه خاله دارن خانواده شوهرش خیلی خوب بودن الان هر ۴ تا دختراش بهترین خانواده شو۶ر نصیبشون شده

شوهرمم مشکل جسمی داره، هش میگه بدنم درد میکنه خیی ضعیفه از نظر بدنی کارشم سخته کارگره خیلی براش ناراحتم عذاب میکشم براش .میشه برای سلامتیش و افزایش رزق و روزیش صلوات بفرستید....خیلی مرد بی زبونی هست خانوادش همیشه حقشو خوردن...از بس مظلومه ....

واااای باورم نمیشه

خدا شاهده

ببین در احظه تلافی کن مثل خودشون خوراکی بزار تو کیفت همون لحظه که صدا کردن توهم بچتو صدا کن 

حرف زدن بگد شما یواشکی خوراکی میدین دل بچمو آب میکنید 

اگرم متوجه شدن مثل خودشون تعارف الکی کن تا متوجت کار زشت خودشون بشن

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خوب نرو خونه همچین ادمی

مجبورم دخترمم دوست داره بره

امان از نخورده

جاری منم اینجوریه

بیرون بریم یواشکی بچه هاشو میبره یه جا خوراکی میده بخورن

بعد ما میزاریم جلومون بچه هاش میان میشینن میخورن با ما

عیب نداره اینا گشنه هستن تو هم بخر بده بخورن سیر شن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز