2821
2789

چند روز به موعدت بی بی مثبت شده و کی رفتی آز ؟

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین بی بی به یک رنج خاصی هورمون بارداری حساسه. ممنکنه با کمترین افزایش هورمون بارداری مثبت بشه اما آزمابشگاه ها رنج بالاتری دارن مثلا یک آزمایشگاه بتا بالای 25 میگه مثبته یکی بالای 50. ممکنه لقاح دیر صورت گرفته و بتا برای رنج آزمایشگاه کم باشه

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
ببین بی بی به یک رنج خاصی هورمون بارداری حساسه. ممنکنه با کمترین افزایش هورمون بارداری مثبت بشه اما ...

واسم زده کمتر از 25

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند

بدبینانه هم این میشه که لقاح صورت گرفته ولی چون لانه گزینی صورت نگرفته بتا اومده پایین.

یک مورد دیگه هم زیاد پیش اومده خراب بودن بی بی هست. 

چند نفر دیدم صبح بی بی زدن مثبت بوده ولی عصر پریود شدن.

دوباره فردا  بی بی بزار انشاالله بارداری.

چندروز از موعدت گذشته؟

تا یک هفته بعد موعد اگه پری نیومد و بی بی همچنان مثبت بود دوباره برو آز بده

بی بی با مارک مختلف امتحان کن. شنیدم مدیکور قطره چکانی. و این نواری ها خیلی کاذبه

بدبینانه هم این میشه که لقاح صورت گرفته ولی چون لانه گزینی صورت نگرفته بتا اومده پایین. یک مورد دیگ ...

اخه دوتا گذاشتم یکی شب یکی روز بعد صبح

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند
مرسی گلم

خواهش عزیزم. انشاالله بارداری

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   khanomas  |  3 ساعت پیش