elevi مدیر استارتر عضویت: 1404/07/03 تعداد پست: 499 عنوان ریزش مو 121 بازدید | 18 پست موهام تا باسنم بلنده خیلی کم پشت شدن خیلی با هر بار شونه کردن حالم بد میشه کمخونی ندارم آزمایش دادم ماه پیش چیکار کنم اگه امضامو میخونید واس آرامشم یه صلوات بفرستید❤️🤲🏼✨ 1404/07/23 | 02:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elevi مدیر استارتر عضویت: 1404/07/03 تعداد پست: 499 اگه امضامو میخونید واس آرامشم یه صلوات بفرستید❤️🤲🏼✨
elevi مدیر استارتر عضویت: 1404/07/03 تعداد پست: 499 تیروئید هم چک کنتنبلی تخمدان هم ممکنه باعث ریزش مو بشه عزیزم عکس گذاشتم همین الان شونه کردم انقد مو ریخت زیادع؟ اگه امضامو میخونید واس آرامشم یه صلوات بفرستید❤️🤲🏼✨
elevi مدیر استارتر عضویت: 1404/07/03 تعداد پست: 499 منمممم 😭 اگه امضامو میخونید واس آرامشم یه صلوات بفرستید❤️🤲🏼✨
shalizarrr عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 1711 عزیزم عکس گذاشتم همین الان شونه کردم انقد مو ریخت زیادع؟ اگه بلنده تا روی کمرت که نه چون هر تار رو اینجوری گوله کنی خیلی به چشم میاد به نظر من واسه موی بلند شما طبیعیهمن یه روز درمیون انقدر ریزش داره و قدش هم تا پایین شونه هامهواقعا کم پشته برای منچند روز شونه نزدی بعد شونه زدی ؟
shalizarrr عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 1711 عزیزم عکس گذاشتم همین الان شونه کردم انقد مو ریخت زیادع؟ هرچی نگاش میکنم واسه موی بلند شما خیلی طبیعیه این حجم از ریزشبرو خداروشکر کن و الکی به خودت استرس نده
elevi مدیر استارتر عضویت: 1404/07/03 تعداد پست: 499 اگه بلنده تا روی کمرت که نه چون هر تار رو اینجوری گوله کنی خیلی به چشم میاد به نظر من واسه موی بلند ... از دیروز بافته بودم شونه نزدم اندازه موهامم دقیق تا روی باسنم هست اگه امضامو میخونید واس آرامشم یه صلوات بفرستید❤️🤲🏼✨
elevi مدیر استارتر عضویت: 1404/07/03 تعداد پست: 499 هرچی نگاش میکنم واسه موی بلند شما خیلی طبیعیه این حجم از ریزشبرو خداروشکر کن و الکی به خودت استرس ند ... اخه کم پشت شده موهام نمیدونم شاید خیلی حساسیت به خرج میدم اگه امضامو میخونید واس آرامشم یه صلوات بفرستید❤️🤲🏼✨
shalizarrr عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 1711 از دیروز بافته بودم شونه نزدم اندازه موهامم دقیق تا روی باسنم هست خسته نباشی واقعا.همچین گفتی ریزش فکر کردم چه خبرهطبیعیه حجمشمو وقتی خیلی بلند میشه پایینش بی جون و نازک تر میشه نسبت به بالای مودو سه سانت کوتاه کن تا اون نازکیه از بین بره
shalizarrr عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 1711 منم همینققدر میریزه زیاد نی تازه تا زیر کمر هست و بعد از دو روز شونه زدنکاملا طبیعیهالکی استرس گرفته
elevi مدیر استارتر عضویت: 1404/07/03 تعداد پست: 499 خسته نباشی واقعا.همچین گفتی ریزش فکر کردم چه خبرهطبیعیه حجمشمو وقتی خیلی بلند میشه پایینش بی جون و ن ... مرسی که جواب دادی عزیزم استرسم رفت 🥲❤️💋 اگه امضامو میخونید واس آرامشم یه صلوات بفرستید❤️🤲🏼✨
shalizarrr عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 1711 مرسی که جواب دادی عزیزم استرسم رفت 🥲❤️💋 فداتشم.اصلا نرو تو نخش.مو بیشتر بخاطر استرس ریزش پیدا میکنهبرای شما خیلی خوبه.تازه کمم میریزه