elevi مدیر عضویت: 1404/07/03 تعداد پست: 499 عنوان ریزش مو | مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 18 پست موهام تا باسنم بلنده خیلی کم پشت شدن خیلی با هر بار شونه کردن حالم بد میشه کمخونی ندارم آزمایش دادم ماه پیش چیکار کنم اگه امضامو میخونید واس آرامشم یه صلوات بفرستید❤️🤲🏼✨ 1404/07/23 | 02:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیرموزتون_هستم عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 7278 برا من رو شونمه هر روز شونه میکنم انقد جمع میشه حالا روی بدن و بالشت و اینا رو نگم الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️
elevi مدیر استارتر عضویت: 1404/07/03 تعداد پست: 499 برا من رو شونمه هر روز شونه میکنم انقد جمع میشه حالا روی بدن و بالشت و اینا رو نگم نه واسه من رو بالشت اینا نمیریزه فقط شونه کردنی اینطوری میاد اگه امضامو میخونید واس آرامشم یه صلوات بفرستید❤️🤲🏼✨
elevi مدیر استارتر عضویت: 1404/07/03 تعداد پست: 499 فداتشم.اصلا نرو تو نخش.مو بیشتر بخاطر استرس ریزش پیدا میکنهبرای شما خیلی خوبه.تازه کمم میریزه خدانکنه ❤️دورت بگردم باش مرسی اگه امضامو میخونید واس آرامشم یه صلوات بفرستید❤️🤲🏼✨
شیرموزتون_هستم عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 7278 نه واسه من رو بالشت اینا نمیریزه فقط شونه کردنی اینطوری میاد والا برا من یهو میبینم روی پام موه یا توظرف غذام هس رو فرش ک نگم بخدا هرروز جمع کنم توپ مو در میاد ازش تصمیم گرفتم برم دکتر 🫠 الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️