2777
2789

آخه همه چی که نمیتونه طبق قوانین و اصول پیش بره 

یکی که مثلاً سنش بالاس و مجرده که شرایط بچه دار شدن ندارن

ولی در کل من شنیدم بالای 35 خوب نیست 

یعنی هرچند تا میخوای تا 35 بیاری بهتره 

الانم ناباروری خیلی زیاد شده

ناباروری خیلی زیاده .من دو تاسقط داشتم الان دخترم باردارم تو ۳۶ سالگی به شدت پشبیمونم به خاطر اختلاف سنی با بچهام .انگار بمب خوردم می گم کاش پسر بود از پس خودش بر می اومد اینکه دختر شد بهم بیش تر استرس می ده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم هفته دیگه زایمانمه شما ۱۰ سال از من جوون تری قدر بدون نعمته

عزیزم به سلامتی چرا میگی از من بهترین من خیلی حال روحیم بده شاید جسم خوبی داشته باشم ولی روحم خیلی داغونه من دچار وسواس فکری شدیدی هستم یعنی روی  سلامتی بچه حساسم و این شده معضل برای من

عزیزم به سلامتی چرا میگی از من بهترین من خیلی حال روحیم بده شاید جسم خوبی داشته باشم ولی روحم خیلی د ...

اون گذرا است خوب می شه وقتی سالم بغلش بگیری ولی مال من تا اخر عمر فکر کنم همراهم باشه 

اگه اضطراب تنها موندن بچه ام نداشتم کیف می کردم الان فکر می کنم من شاید حتی نتونم نوه هامو ببینم

اصلا این حرفو نزن خیلیا بیشتر از سن شما بچه آوردن مهم خودتی خیلی از بچه ها تنهان خیلیام چندتا چندتا دارم قدر نمیدونن مهم خودتی که دلت باهاش خوش باشه

اگه اضطراب تنها موندن بچه ام نداشتم کیف می کردم الان فکر می کنم من شاید حتی نتونم نوه هامو ببینم

ترس از ازدواج بچه ام ترس از تنهایی فقط یه برادر داره .کاش خواهر داشت همه پشت هم بودن