2777
2789
اون گذرا است خوب می شه وقتی سالم بغلش بگیری ولی مال من تا اخر عمر فکر کنم همراهم باشه

نه متوجه منظورم نشدید من خیلی آدم وسواسی شدم مثلاً پسرمو همش چکش میکنم که کجای بدنش چه ایرادی داره و همون تا چند وقت درگیرم می‌کنه 

ببین همه اینا رو خودمون بهشون بال و پر میدیم 

پس خودتو مثل من نکن سعی کن به روزای خوبی فکر کنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه متوجه منظورم نشدید من خیلی آدم وسواسی شدم مثلاً پسرمو همش چکش میکنم که کجای بدنش چه ایرادی داره و ...

قول می دم خوب می شه ولی واسه من توهم نیست واقعا .پدر و مادر های ما خیلی جوان بودن ما به دنیا او مدیم 

ترس از ازدواج بچه ام ترس از تنهایی فقط یه برادر داره .کاش خواهر داشت همه پشت هم بودن

هنوز نیومده به فکر شوهر دادنشی😂

جا از شوخی سعی کن در لحظه زندگی کنی شاید همین منه جوون که میگی فردا نباشم از الانت لذت ببر غم فردا رو فردا بخور 

هنوز نیومده به فکر شوهر دادنشی😂جا از شوخی سعی کن در لحظه زندگی کنی شاید همین منه جوون که میگی فردا ...

خیلی زود می یاد .الان  ازدواج ها خیلی سخت شده نمی شه به همه اعتماد کرد خدا خودش کمکمون کنه 

قول می دم خوب می شه ولی واسه من توهم نیست واقعا .پدر و مادر های ما خیلی جوان بودن ما به دنیا او مدیم

عزیزم می‌دونی فک میکنم داری با افکارت میجنگی درسته ؟میخوای خودتو قانع کنی اما نمیتونی 

ببین همش اینو با خودت بگو من به مادر جوونم که دخترم به من نیاز داره پس من نباید کم بیارم و جا بزنم چون من مسئول آینده بچمم

عزیزم می‌دونی فک میکنم داری با افکارت میجنگی درسته ؟میخوای خودتو قانع کنی اما نمیتونی ببین همش اینو ...

می دونم اما می ترسم عمرم اجازه تده .باور کن قبل بارداری یه ذره به این موضوع فکر نمی کردم