سلام من شرایطم ی جوربه واقعا به ی کار خوب نیاز دارم
بعد خواهر شوهرم یه کار معرفی داشت میکرد به یکی گفتم آبجی چ خوب میشه منو معرفی کنی برم حسابداری شرکت آسانسور تا من گفتم گفت بزار ببینم میخواد یا ن حذفشو پیچوند و فرداش گفت نه نیرو گرفته از ی طرفی جفت خواهر شوهرام همینند حسودن نمیگن این پولو کمک خرجی برای قسط و قرض داداشم میکنه حسادت میکنند در کل خدا برای آدم خودش درست کنه محتاج هیچکس نشه.دنیا دار مکافاته انشاالله یه روزی عین من محتاج بشه بفهمه متاسفانه شوهرش پولداره و هیچی از قسط و قرض و وام نمیدونه چیه خواهر شوهرم.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
تو دیوار و جاب ویژن دنبال کار بگرد عزیزم حرفیم زدن جوابشونو بده از کسی نخور حقشونو بزار کف دستشون سن ...
دلم گرفت ک انقدر ادم میتونه دل سیاه باشه بخدا من هرکاری بتونم براشون میکنم اسباب کشی خواهر شوهرم بود هفته پیش خواهر کوچیکش گفت کمرم درد میکنه مگه من حمالم کمک کنم من ۳ روز رفتم کمکش چون بچه داره