اخرین بار دوسال پیش دونخ من کشیدم اونم چون داشتم میمردموم
کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)
چجوری به خدا ایمان داری؟ چون من این مرحله رو هم رد کردم متاسفانه😔
نمیدونم، گفتم که آدم مومنی نیستم نه نماز میخونم نه روزه میگیرم و نه وقتی که حالم خوب باشه یاد خدا می افتم، فقط مواقع گرفتاری یاد خدا می افتم، سر همین چون تو خوشی ها یاد خدا نیستم تو ناخوشی ها هم ازش انتظاری ندارم، اما با همه اینا خدا هست، نمیتونه اصلا خدایی نباشه، به امام ها هم خیلی ارادت دارم خصوصا امام رضا، البته چندیدن ساله چشم انتظارم حاجتم رو بده اما هنوز که اجابت نشده اما در کل امام رضا رو دوست دارم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
به مو بارها رسید ولی خدا خیلی بزرگ نذاشت پاره بشه فقط یکیش میگم بقیه اش ببخشید نمیتونم بگم یکیش اینکه همسرم سرطان گرفت روزهای سختی داشتیم ولی باور کن باور کن دست های خدارا رو شونه هام حس میکردم حس میکردم هرجا میرم پا به پا داره میاد همین که می اومدم خسته بشم بخورم زمین خودش نشونم میداد
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜