2777
2789

غصه کل دنیا میاد تو دلم

تازه یکم استرس هم میگیرم گاهی عصبی میشم

همون آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر 💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀حیحی☺️ همونی که عکس پروفایلم خودم بود (بنا به دلایلی برش داشتم)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه حس آرامش میگیرم

یه موذنی هست اسمش نمیدونم ولی برای اذان صبح صداش از مسجد محل از اون دور دورا میاد انگار صداش از بهشت میاد

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
صدای اذان ک ارامش بخشه

نمیدونم برای من نیست

همون آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر 💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀حیحی☺️ همونی که عکس پروفایلم خودم بود (بنا به دلایلی برش داشتم)

فک کنم اسی اگه اهل نماز باشی حس خوبی بگیری یه انرژی مثبتاون حال بده برا عذاب وجدان که تایم نماز شد و ...

ولی نه عذاب وجدان نمیگیرم 

چند ساله نماز نخوندم 

صدای اذان مغرب

آره این بیشتر از بقیه غمگینم میکنه

ی حس بی نظیر نوستالژیک،مخصوصا اگه موذن آقاتی باشه

آره یکم انگار