2777
2789

من هر وقت با شوهرم میریم تفریح شروع می‌کنه موضوع خیانت پیش بکشه مثلا میگه یکی از رفیقام زنش خیانت کرده رفیقم وحشتناک زنش کتک زده 

دوباره امشب هم بیرون بودیم رفتیم یه شال بخریم شوهرم میگه همسایمون زنش خیانت کرده دارن طلاق میگیرن ما هر موقع بیرون میریم شوهرم شروع می‌کنه موضوع خیانت پیش بکشه دیگه حالم داره بهم میخوره 

تنهایی اجازه نمیده تا  سوپری سر کوچه برم حتی با مادرم بخوام برم میاد اروم اروم تعقیب می‌کنه 

فردا میخاییم بریم مشاوره باید با مشاور صحبت کنم من واقعا دارم زجر میکشم 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا ابلفضل چرا همشم میگه زنه خیانت کرده اطراف ما که همش مرده یه غلطی میکنه

ما هر موقع میریم بیرون میگه زن رفیقم خیانت کرده اینقدر داستان تعریف می‌کنه داره حالم بهم میزنه

متاسفانه پارانوید درمان نداره ولی قابل کنترل با دارو استالین خدابیامرز هم پارانوید داشت شوهرت خودش ...

خودش بنده خدا ناراحت هست ولی هر چی بهش میگم چرا اینقدر شکاکی میگه از بس خیانت اطرافم دیدم میترسم 

باید بره روانپزشک مدتی دارو  بگیره 

رو غذاش کار کنه

میوه سبزی زیاد در  تغذيه ش باشه 

حتما باید بره ورزش

درمان وسواس فکری طولانی مدت 

تایپیک های من در مورد وسواس فکری و افسردگی بخونید 

درمان‌مشکلات اعصاب فقط دارو نیست

تغییر سبک زندگی  بالای۶ ماه

خودتون باید خیلی حوصله کنید 

با مشاوره و دارو  تنها هم‌حل نمیشه