2777
2789
عنوان

الان بی بی چک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 21 پست
ناامید نشو. من تو بارداری اولم بعد ده روز تاخیر هاله کمرنگ انداخت بعد ده دقیقه...

من یکساله منتظرم🚶‍♀️

هرماه بقیه کاربرا همینو بهم میگن

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس باردار بودن نبودن داری؟؟؟؟ بخاطر استرسه... سرتو گرم کن بهس فکر نکن. وقتی انتظارشو نداری اتفاق ...

استرس ن ولی فکرم خیلی درگیرشه

شوهرمم مشکل اسپرم داره خیلی ضعیفه

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

دوستان عزیز اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خوش اخلاقه . ویزیت اولشون هم ۳۰ هزارتومنه‌. اگر نیاز داشتین بهم خبر بدین.

استرس ن ولی فکرم خیلی درگیرشهشوهرمم مشکل اسپرم داره خیلی ضعیفه

کوکوی تره و نون ارد نخود خیلی خوبه حتما تو روزای اقدام درست کنین بخورین. برا اسپرم فلافل و شیرینی نخود چی و نون ارد نخود خیلی خوبه... برا خودتم رازیانه ... و گرمی و چیزای مقوی. ان شاالله میای همینجا خبر بارداریتو میدی عزیزم. توکلت به خدا باشه

کوکوی تره و نون ارد نخود خیلی خوبه حتما تو روزای اقدام درست کنین بخورین. برا اسپرم فلافل و شیرینی نخ ...

مرسی عزیزممم

انشالله