monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6248 عنوان گلودرد شدید 90 بازدید | 21 پست من ی مدته همش گلو درد دارم یه هفته خوبم باز ی هفته بعدشروع میشه حس داغیم دارم بیحالم از عید همش همینم ☹️نمیدونم چمه هزینه دکترم انقدربالاس روم نمیشه ب کسی بگم😞 اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️ 1404/07/22 | 19:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیسا۹۹۸۰ عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 4107 شاید اسید معدت میزنه بالا گلوت درد میکنه فاموتیدین بخور ببین اوکیه 🖤🕊️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6248 روتارین بخر بخور میخورم ولی این حس داغی و بیحالی اذیتم میکنه اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6248 شاید اسید معدت میزنه بالا گلوت درد میکنه فاموتیدین بخور ببین اوکیه اخه فقط گلوم نیست که حس داغی دارم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6248 خربزه میخوری ؟؟ نه اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
دمپایی_لا_انگشتی عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 7929 میخورم ولی این حس داغی و بیحالی اذیتم میکنه درست میشه ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6248 درست میشه 😞😞یساله اینجورشدم نمیدونم چمه🙃حس تب دارم 🥲 الرژیمم قاطی این میشه دیگه بدتر همش عطسه و ابریزش اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
دمپایی_لا_انگشتی عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 7929 😞😞یساله اینجورشدم نمیدونم چمه🙃حس تب دارم 🥲 الرژیمم قاطی این میشه دیگه بدتر همش عطسه و ابریزش خب عزیزم چرا دکتر نمیری ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6248 خب عزیزم چرا دکتر نمیری الان پولش نیست همسرم که صفر صفره بابامم اهمیت نمیده اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
دمپایی_لا_انگشتی عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 7929 الان پولش نیست همسرم که صفر صفره بابامم اهمیت نمیده همین روتارین قیمتش مناسبه بخر دونه ایم میدن..بریز تو لیوان آبجوش بریز سرش تا پنج دیقه درشو ببند خیلی خوبه عزیزماگه توخونه عناب داری بریز بجوشه آبش رو بخور خودشم خیلی خوبه..اگه سرفه داری کلم سفید بجوشون آبش رو بخور..لیموعسل با چاییم خوبه ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6248 همین روتارین قیمتش مناسبه بخر دونه ایم میدن..بریز تو لیوان آبجوش بریز سرش تا پنج دیقه درشو ببند خیلی ... میخورم اتفاقا روتارینو عناب ندارم نه اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
دمپایی_لا_انگشتی عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 7929 میخورم اتفاقا روتارینو عناب ندارم نه سیتریزینم بخور..گلوت خلط نداره؟ ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6248 سیتریزینم بخور..گلوت خلط نداره؟ چرا اما خیلی سال اینجوریم خلط گلوم خوب نمیشه اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️