2777
2789
عنوان

گلودرد شدید

90 بازدید | 21 پست

من ی مدته همش گلو درد دارم یه هفته خوبم باز ی هفته بعدشروع میشه حس داغیم دارم بیحالم از عید همش همینم 

☹️نمیدونم چمه هزینه دکترم انقدربالاس روم نمیشه ب کسی بگم😞

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید اسید معدت میزنه بالا گلوت درد میکنه فاموتیدین بخور ببین اوکیه

اخه فقط گلوم نیست که حس داغی دارم 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
درست میشه

😞😞یساله اینجورشدم نمیدونم چمه🙃

حس تب دارم 🥲 الرژیمم قاطی این میشه دیگه بدتر همش عطسه و ابریزش

خب عزیزم چرا دکتر نمیری

الان پولش نیست همسرم که صفر صفره بابامم اهمیت نمیده

الان پولش نیست همسرم که صفر صفره بابامم اهمیت نمیده

همین روتارین قیمتش مناسبه بخر دونه ایم میدن..بریز تو لیوان آبجوش بریز سرش تا پنج دیقه درشو ببند خیلی خوبه عزیزم

اگه توخونه عناب داری بریز بجوشه آبش رو بخور خودشم خیلی خوبه..اگه سرفه داری کلم سفید بجوشون آبش رو بخور..لیموعسل با چاییم خوبه

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

همین روتارین قیمتش مناسبه بخر دونه ایم میدن..بریز تو لیوان آبجوش بریز سرش تا پنج دیقه درشو ببند خیلی ...

میخورم اتفاقا روتارینو 

عناب ندارم نه

سیتریزینم بخور..گلوت خلط نداره؟

چرا اما خیلی سال اینجوریم خلط گلوم خوب نمیشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز