2821
2789
عنوان

گلودرد شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 21 پست
آموکسی کلاو بخور هر 12ساعت بعد غذاانشالله همه چی درست شد یه دکتر متخصص برو فداتشم

انشالله دردم یکی دوتانیست که کدومشو برم🥲همین الان کمرم گرفت همش ترس اینو دارم مجدد عمل لازم باشم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انشالله دردم یکی دوتانیست که کدومشو برم🥲همین الان کمرم گرفت همش ترس اینو دارم مجدد عمل لازم باشم

خدابزرگه فداتشمم..منم یکی از مهره هام زده بیرون پاره ام کرده هیی درذ میگیرههه

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

خدابزرگه فداتشمم..منم یکی از مهره هام زده بیرون پاره ام کرده هیی درذ میگیرههه

😞😞من دیسگم پاره شد عمل کردم رفتم دوسه روز پیش یه تابلوخریدم اوردم ازاون موقع کمرم درده باز الان گرفت بزور نشستم نتونستم خم بشم خبلی میترسم جراحی لازم باشم 

جراحیش خیلی دردناکه خیلی زیاد

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
😞😞من دیسگم پاره شد عمل کردم رفتم دوسه روز پیش یه تابلوخریدم اوردم ازاون موقع کمرم درده باز الان گر ...

خیلی باید مراقب باشی توو..کار سنگین نکن ببین من حتی یه آشدزی ساده ام میکنم کمرم میگیره

قبلا مریض بودم سرفه میکردم رگ کمرم میگرفت میزد تا پام انگار برق میگرفتم😭

چندسالته؟

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

خیلی باید مراقب باشی توو..کار سنگین نکن ببین من حتی یه آشدزی ساده ام میکنم کمرم میگیرهقبلا مریض بودم ...

اشتباه کردم اشتباه فک نمیکردم همچین بلایی سرم بیاد 

نزدیک 30

2824
2823
2791
2779
2792