2777
2789
هه خواهر دلت خوشه مگه نمیری خونشون انگار جنگ جهانی سومه این گیش میکشه یکی گوشیتو میبره با دخترم دعو ...

چعده فرقی داره بیان خونت هم که همینه لااقل برو یکم راحت تر باشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چعده فرقی داره بیان خونت هم که همینه لااقل برو یکم راحت تر باشی

فرقی نمیکنه اونجام میزارنت ظرف شستن چای درس کردن بس فلانی کمرم گرفته چای درس کن فلانی دستم بریده بیا ظرف هارو بشور میان خونه اتم یه مشما قرص میار ن که مثلا بگن ما مریضیم کار نمیکنیم

فرقی نمیکنه اونجام میزارنت ظرف شستن چای درس کردن بس فلانی کمرم گرفته چای درس کن فلانی دستم بریده بیا ...

لانقلاب مریض شو نیان اگه میان خودشون کار کنن یا بده شوهرت کنه خودش خسته شه خودت نکن 

لانقلاب مریض شو نیان اگه میان خودشون کار کنن یا بده شوهرت کنه خودش خسته شه خودت نکن

هیچ کاری نمیکنن یعنی معذرت میخام لجن بالا بیاد تو آشپزخونه خونه عین خیالشون هم نیس دم مرگم باشی میان ریختو پاش میکنن ول میکنن میرن

یعنی واقعا اینا نمیفهمون ما هم ادمیم بخدا ۴ساله ازدواج کردم نذاشتن یه عید بریم سفر

روز بیان برن مشکلی ندارم ولی شبا می مونن اذیت میشم چون تا دیر وقت میخابن  دوست شب استراحت کنم  بعضی روزا از خستگی کمرم درد میکنه

هیچ کاری نمیکنن یعنی معذرت میخام لجن بالا بیاد تو آشپزخونه خونه عین خیالشون هم نیس دم مرگم باشی میان ...

خودت عادت دادی به اطرافیانت عزیزم . میتونی صدا کنی خواهر جون بیا چایی بریز. عزیزجون ظرفا. شوهرتون صدا کنی بیا ببر بیار . عادت به کار کردن بدی و خودت بیشتر بشینی خونه رو وقتی رفتن تمیز نکنی،چند روز بمونه شوهرت کلافه شه . تا باز بیان دوباره از نو این کارا یه بار دوبار جواب نمیده بلکه یکسال ولی نتیجه داره