2777
2789
کم شهر غریبم فقط برادر مجردم و برادرشوهر مجردم میان خواهرشوهرمم یدونس هر ماه یا هر دو سه ماه میاد

نه من چهار تا خواهر شوهرم که هر کدومشون ۴تا بچه دارن میان رفیق های همسرم با عمه هاش عمو هاش پسر عمو ها پسر عمه ها زیادن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میرم خونه مامان بزرگم خیلی خوش میگذره 🥺

اره خوشمیگذره

ولی تو خونشون از بس بوی کبابو  ادکلن تریاک بافور ذغال عرق قلیون سیگار میاد آدم دلش میخواد بگیره همونجا فقط پشتشو بزته به بالشت به چرتو پرتای اینایی که دور منقل و بافورن گوش بده🤣

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۳ ستایش ۱۳۸۹هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو  هم سه هفته پیش زدم با شماره خالم🤣

نه من چهار تا خواهر شوهرم که هر کدومشون ۴تا بچه دارن میان رفیق های همسرم با عمه هاش عمو هاش پسر عمو ...

یعنی جمعا  خواهر شوهرت بچه های همشون جمعا ۱۶ تا ان

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۳ ستایش ۱۳۸۹هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو  هم سه هفته پیش زدم با شماره خالم🤣

مث همین🥺

بعضی وقتا اینقد خسته میشم..دیروز برا خودمون ناهار درست کردم خوردیم سرزده آمدن دوباره نشستم ناهار درست شب موندن شام درست تا امروز صبحانه خوردن رفتن فردا استراحت میکنم پنج شنبه جمعه دوباره مهمون داریم اون اندازه 100نفر هستن 

یعنی جمعا خواهر شوهرت بچه های همشون جمعا ۱۶ تا ان

اره اونم نه بچه ها انقدر شیطونن بخدا از دیوار راست بالا میرن میرن تو کابینتا مرین تو کمد دیواری میشینن رو تی وی وال

نه والا ما این چیزا نیس میشینم مافیا و غیبت کردن

جمع اونجا جمع خلافکاراس چه زن چه مرد چه بچه🤣 آدم عادی اونجا فقط خودمم😂

اره اونم نه بچه ها انقدر شیطونن بخدا از دیوار راست بالا میرن میرن تو کابینتا مرین تو کمد دیواری میشی ...

چه بی تربیت

ادبشون کن

بعضی وقتا اینقد خسته میشم..دیروز برا خودمون ناهار درست کردم خوردیم سرزده آمدن دوباره نشستم ناهار درس ...

یعنی واقعا اینا نمیفهمون ما هم ادمیم بخدا ۴ساله ازدواج کردم نذاشتن یه عید بریم سفر

تو پاشو ار اول هفته تک به تک خونه هرکدوم برو ببینن رفت آمد داره نبان دیگه

هه خواهر دلت خوشه  مگه نمیری خونشون انگار جنگ جهانی سومه این گیش میکشه یکی گوشیتو میبره با دخترم دعوا میکنن که گریه کنه