likeamooninnight مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 4134 عنوان کسی هست تنها آزمون ماز بده کنکوریا 84 بازدید | 8 پست زنگ زدم به موسسه میگه اصلا نمیشه آزمون تنها دادواقعا چرا باید بخاطر آزمون مجبور شم کل پکیج رو بخرم همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️ 1404/07/22 | 15:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اولاف_هسدم عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1367 خوبه که حالا قلمچی دوبرابر پول میدی فقط ازمونه خیلی تلخه، آدما دیگه حتی خداحافظی هم نمیکنندست از مسیج دادن میکشن و همهچی همونجا تموم میشه ...
likeamooninnight مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 4134 وای لایک کن من فقط آزمون میخام منم فقط آزمون ولی اینطور که معلومه باید برم گزینه دو ثبتنام کنم همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️
likeamooninnight مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 4134 خوبه که حالا قلمچی دوبرابر پول میدی فقط ازمونه آخه میدونی من الان کلاس برداشتم درواقع حیفه برای آزمون ۱۵تومن بدمهمین دو ساعت پیش زنگ زدم ،گفت حضوری بخوای ۱۵قلمچی۱۶ همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️
اولاف_هسدم عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1367 آخه میدونی من الان کلاس برداشتم درواقع حیفه برای آزمون ۱۵تومن بدمهمین دو ساعت پیش زنگ زدم ،گفت حضور ... اها حضوریشو میگی اره هزینشون یکی میشه نمیتونی لغو کنی کلاسایی ک برداشتی که مازو برداری خیلی تلخه، آدما دیگه حتی خداحافظی هم نمیکنندست از مسیج دادن میکشن و همهچی همونجا تموم میشه ...
likeamooninnight مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 4134 اها حضوریشو میگی اره هزینشون یکی میشه نمیتونی لغو کنی کلاسایی ک برداشتی که مازو برداری نه نمیشه مثلاً شیمی بابایی خیلی خفنه و فقط تاملند هست و با استادای ماز اوکی نیستم همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️
ghamar22m عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 401 نه چرته..... میتونی فقط آزمونشو بدی.... برای زیست= ماز، قلم چی، خیلی سبز برای شیمی =قلم چی، گذینه 2، ماز برای فیزیک =ماز، قلم چی، برای ریاضی = قلم چی، سنجش، گذینه 2برای زمین شناسی =خیلی سبز، ماز، برای جمع بندی هم آزمون های قلم چی، سنجش، گذینه 2، ماز
lilyofthevalley عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 225 نه چرته..... میتونی فقط آزمونشو بدی.... برای زیست= ماز، قلم چی، خیلی سبز برای شیمی =قلم چی، گذینه 2، ... الان جدی گزینه رو با ذ نوشتی؟