2777
2789

خونشون یه شهر دیگس گفتم با شوهرم بچه هام دوماه میام پیشتون گفت اگه میاین خونه اجاره کنید 

خونشون بزرگه تازه پارسال هم که رفتیم خودمون مواد غذایی میگرفتیم کل خونشون هرروز تمیز میکردم چرا اینجوری گفت؟

اصلأ ناراحت شدم نمیرم دیگ

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اکانت مشترک ،من و خواهرم👩❤️👩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا دومااااه بری؟زیاد نیست؟مهمون نهایت یه هفته

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

عزیزم ناراحت نباش شاید واقعا سختی مسئله خرد و خوراک تمیزی نیست روتین و برنامه اش شاید تغییر میکنه و همین اذیت میکنه مامانت فقط درکش کن من خودم حتی اگر یکماه برم خونه مامانم اوکی ولی با شوهرم که برم به روز دوم نرسیده خستگی و کلافگی تو چهره مامانم میبینم انگاری روتین بهم میخوره از یه سنی به بعد هم خیلی این تغییرات براشون سخت میشه و بهش دیر عادت میکنند

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

خب چرا دومااااه بری؟زیاد نیست؟مهمون نهایت یه هفته

خب من سالی یبار بیشتر نمیبینمشون و یه دلیل دیگ هم داشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم بودم ناراحت میشدم راستش

ولی از اون طرف هم در نظر بگیر که خودم هم باشم پدر و مادرم دو ماه تو زندگیم باشند سختم میشه.

هر دو طرف حق دارید

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بازم دوماااه زیاده واقعا حالا بعضیا اوکین ولی دیگه خونوادت اوکی نیستن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خب که چی ؟چه ربطی به بقیه داشت که اومدی گفتی چرا سیر تا پیاز زندگیای کوفتیون رو جار میزنید

خاستم بدونم چرا اینجوری رفتار کرد چقدر دلت سیاهه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دو ماه هم زیاده خدایی... دو هفته بود یک چیزی.

عیب نداره جایی رو اجاره کنید

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...