حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
عزیزم ناراحت نباش شاید واقعا سختی مسئله خرد و خوراک تمیزی نیست روتین و برنامه اش شاید تغییر میکنه و همین اذیت میکنه مامانت فقط درکش کن من خودم حتی اگر یکماه برم خونه مامانم اوکی ولی با شوهرم که برم به روز دوم نرسیده خستگی و کلافگی تو چهره مامانم میبینم انگاری روتین بهم میخوره از یه سنی به بعد هم خیلی این تغییرات براشون سخت میشه و بهش دیر عادت میکنند
سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم
ولی از اون طرف هم در نظر بگیر که خودم هم باشم پدر و مادرم دو ماه تو زندگیم باشند سختم میشه.
هر دو طرف حق دارید
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
خب من سالی یبار بیشتر نمیبینمشون و یه دلیل دیگ هم داشت
دو ماه هم زیاده خدایی... دو هفته بود یک چیزی.
عیب نداره جایی رو اجاره کنید
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...