2777
2789
اوهوم خاله من قد170بود خخخ طفلی همیشه معذب بود شوهرش هم خ بلنده ها قبلا همه خواستگاراش از خودش کوتاه ...

من قدم ۱۶۰ خواهرم خیلی از من بلند تره تو خانواده من این مدلی در اومدم البته بخاطر بلوغ زودرس این جوری شدم اوایل خیلی غصه میخوردم چرا من اینقد ریزه میزه موندم ولی الان همین جوری بیشتر دوست دارم مخصوصا با حرف های بچه بیشتر امیدوار شدم

لطفا برای شفای تمام مریض ها یک حمد بخونید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه خودت وزنتو دوست نداری با پیاده روی میتونی کمش کنی 

کمتر بشه کوچولوتر نشون نمیده؟

یک روز می افتد ؛ آن اتفاق خوب را می گویم ...
من به افتادنی که برخاستن اوست ایمان دارم ؛ هر لحظه ، هر روز ، هر جمعه ...
""السلام علیک یا صاحب الزمان ""
من قدم ۱۶۰ خواهرم خیلی از من بلند تره تو خانواده من این مدلی در اومدم البته بخاطر بلوغ زودرس این جور ...

۱۶۰ ریزه میزس؟پس من چیم؟ای خدااااا

من قدم ۱۶۰ خواهرم خیلی از من بلند تره تو خانواده من این مدلی در اومدم البته بخاطر بلوغ زودرس این جور ...

اره دقیقا توکجات ریزه اس منوببینی چی میگی خخخ 150 ام . قدت عالیه خوشبحالت 

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
چ ضربه ای خوردی؟

هعییی خب انقد از خودم بدگفتم ک حدنداشت ب عشقم همش بدگفتم گفتم کثیفم گفتم موهام چربه گفتم اندامم پسرونس بعد خب ب سنگ میگفتم عکس العمل نشون میداد خودم خودمو از چشمش انداختم . احمقم من

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
کاش ی 5سانت بلندتر میشدم و 5کیلوتپل تر 

کاش منم ۵سانت بلندتر بودم ۵کیلو کمتر

هعییی خب انقد از خودم بدگفتم ک حدنداشت ب عشقم همش بدگفتم گفتم کثیفم گفتم موهام چربه گفتم اندامم پسرو ...

الان دارید زندگی میکنید؟

من روژان رودوس دارم کلا چون خودم لاغرم لاغر ندوست . بچه ها برام راه حل بگین من اندامم خ خوبه باربی ام اما بالاتنه ندارم   چیکارکنم  

اره اخه ۱۶۰  زیاد با ۱۵۵ فرقش نی خخ

وا نه بابا ۱۶۰خوبه تازه۱۵۵هم خوبه

من روژان رودوس دارم کلا چون خودم لاغرم لاغر ندوست . بچه ها برام راه حل بگین من اندامم خ خوبه باربی ا ...

بالاتنه میخوای چیکار شکم بده سینه خوبه من ندارم ولی کسانی ک دارن راضی نیستن

منم ریزه م. ☺بقول شوهرم و داداشم تو بغلیم😅خیلیم از سن خودم کمتر نشون میدم شبیه۱۴و اینا

ادمــارو از روی ظــاهــرقــضــاوتــ نــکــنــیــد❌✖مـــشــکــل ایــنــجــاســتــ کــه‍ نــصــفــ ایــنــای کـه‍ خــدا رو قــبــول‌ دارن... خــداقــبــولــشــون نــداره... ✔🙄😏