2777
2789
عنوان

نی نی یار تگ کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 43 پست
دقیقا امضاش خیلی شبیه کاربر مصی هست احساس میکنم دوست داره شبیه اونم رفتار کنه ولی متاسفانه هیجانی ر ...

اعذاب ادمو خورد میکنه 

الان باز اومده تو یه تاپیک که راجب چیز دیگه ای سوال کرده بودم و هنوز کاکل نظرات بقیه رو نخوندم دعوا😐😐😐😐😐چیکار کنم واقعا

سلام 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

روز بخیر راستش یه اعصاب خوردی بوجود اومده خواستم رسیدگی کنین از روزی که حساب کاربری گذاشتم با هر پست و تاپیک تخریب شخصیت میکنن بنده رو 

ایشون تاپیک خاستگار گذاشتن منم گفتم سبک زندگیم اینه که پسر یا دختر عقد کرده مناسب نیستن و بعد کاربر که که تگ کردم گفتن مرد مطلقه بیاد ازدواج میکنم و بی احترامی کردن روانم پاکه و خردانا بحث شروع شد معذرت خواهی کردم اما بعد گفتن خدا شفات بده و من مقصر شدم 

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

سلام

الان از این کاربر که تگ میکنم هم ناراحتی شدم و دوباره شخصیتم خورد شد بین دعوای من و کسی که اول تگش کردم  این دوتا آتیش بیاره معرکه هستن لطفا رسیدگی کنین

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

الان از این کاربر که تگ میکنم هم ناراحتی شدم و دوباره شخصیتم خورد شد بین دعوای من و کسی که اول تگش ک ...

عزیزم اون کاربری که به خاطرش تاپیک رو زدید که پاسخ دادند و عذرخواهی کردند این پست ها هم حتما کاربران قبل از عذرخواهی شما زدن پستتون رو ندیدن 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

لطفا اعتقادات خودتون واسه خودتون نگهدارین وجایی بازگو نکنید 

عزیزمن دلشکستن هنر نیست بخدااا

اینکه گفتی دختر وپسری که عقدکرده بودن مناسب ازدواج نیستن  مطمعنم قلب خیلیا با این حرفت شکست

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

برو بابا خدا شفات بده دلت خوشه ها

لطفا توهین نکنید دارم صحبت می کنم با ایشون

الان از این کاربر که تگ میکنم هم ناراحتی شدم و دوباره شخصیتم خورد شد بین دعوای من و کسی که اول تگش ک ...

لطفا بحث رو ادامه ندید اون کاربر همینجا چندین بار عذرخواهی کرده 

لطفا اعتقادات خودتون واسه خودتون نگهدارین وجایی بازگو نکنید عزیزمن دلشکستن هنر نیست بخدااااینکه گفتی ...

عزیزم ببخشید پستت رو پاک کن که این خانم ببخشه و تموم شه دوست ندارم به شما هم توهین کنه و یا باز دعوا ادامه پیدا کنه و بیشتر از این دلمو بشکونه

عزیزدلم هرسخن جایی و هرنکته مکانی دارد 

خودت یه حرفی زدی وبقیه هم اونجوری گفتن بهت دیگه 

حرف توام به مطلقه ها یه نوع بی احترامی بود

عزیزم ببخشید پستت رو پاک کن که این خانم ببخشه و تموم شه دوست ندارم به شما هم توهین کنه و یا باز دعوا ...

عزیزم من بهشون توهینی نکردم که بخوان حرفی بزنن

منم دخترخالم جداشده بود ولی الان نزدیک۱ماهه ازدواج کرده منم خیلی ناراحت شدم از حرفشون

عزیزم من بهشون توهینی نکردم که بخوان حرفی بزننمنم دخترخالم جداشده بود ولی الان نزدیک۱ماهه ازدواج کرد ...

بله متوجهم اما این خانم دل نازکه زود به دل میگیره 

من خودمم جدا شدم دیگه این حرفارو که زد مخاطبش من بودم🤦‍♀️🤦‍♀️تاپیک زدم خواستگار دارم خودم جدا شدم از اون جا شروع شد

عزیزم اون کاربری که به خاطرش تاپیک رو زدید که پاسخ دادند و عذرخواهی کردند این پست ها هم حتما کاربران ...

بعد معذرت خواهی میگه خدا شفات بده واقعا نوبره😐

@niniyar‍ 

من نمی‌خوام کشش بدم فقط نظرم گفتم برای همین مگر نظر آزادانه نیس مگر سایت تبادل نظر نیس 

اسکیرین دو نفری که داخل تاپیک شون توهین کردن گذاشتم

@زحل_من‍ 

@مامان_اسماعیل‍ 

این دو نفر توهین کردن لطفا رسیدگی کنین 

همین کاربر که وسط حرف تون پرید شروع کرد به توهین بهم برچسب روان پاک و خردانا زدن و بعد هم که عذرخواهی کردن دوباره بحث عقد شون میکشن وسط که کاربر سمت ایشون بگیرم و مظلوم ماجرا باشن  هم خودشون به مظلوم نمایی زدن