2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 59 پست
😐😐😕بعد هیچ کس باور نمیکنه الان همه فکرمیکنن من ترازم خیلی کم بوده که کاردرمانی قبول شدم

کار درمانی به این خوبی

چرا الکی خودتو درگیر میکنی بجای اینکع خوشحال باشی و لذت ببری از موفقیتت دنبال این مسائلی

چخبرههه پس مثلا توی کرمانشاه با تراز ۷۵۰۰ اینا احتمالا باید پیام نور رفت🤣

به قران اگه دروغ بگم میتونی تحقیق کنی ...دانشگاش تیپ ۱قبولیاش داغونه

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا حرفه همه شوناولا اکثرشون بومی هستن تو محل زندگی خودشون کار میکنندوما قبلا سه برابر تحصیل تعهد د ...

یعنی خوبه؟

اینکه گفتین بومی هستن تو شهر خودشون کار میکنن مثلا تعهدی شیراز شیراز کار میکنه؟

به قران اگه دروغ بگم میتونی تحقیق کنی ...دانشگاش تیپ ۱قبولیاش داغونه

اره عزیزم میدونم

بازم رشته خوبی اوردی خداروشکر

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

کار درمانی به این خوبیچرا الکی خودتو درگیر میکنی بجای اینکع خوشحال باشی و لذت ببری از موفقیتت دنبال ...

خیلی زورم میاد 😕😕کارنامه های قبولیارو میزارن موسسات بجز من همه قبول شدن

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

عزیزم میفهممت من کرمانشاه دانشگاهش سطحش بالاست، ولی کار درمانی هم خیلی رشته خوبیه و بازار کار خوبی داره 

دانشجوی پزشکی 🩺🤍 سوال پزشکی نپرسید لطفا هنوز مقطع علوم پایه هستم 🩵 سوال کنکوری داشتید توی تاپیکی که برای سوالات کنکور زدم بپرسید جواب میدم درخواست ندید

اینا حرفه همه شوناولا اکثرشون بومی هستن تو محل زندگی خودشون کار میکنندوما قبلا سه برابر تحصیل تعهد د ...

نه دوبرابر تحصیل شد

قبلا ۳برابر بود الان دوبرابره یعنی ۱۴سال

درمورد اوضاع کار قبول دارم

ولی نمیفهمم چرا باید برای یه رشته این همه وقت بزاریم تهشم اوضاع کاری اینطور باشه..

اردکی جان دوست من با ۸۵۰۰ فیزیو نیاورده پرستاری آورده تازه ما شابادیم منطقه ۳ حساب میشیم.

😭😭من با تراز۸۸۰۰😕نیاوردم کاردرمانی اوردم ولی تراز۸۵۰۰کاردرمانی نمیده

نه دوبرابر تحصیل شدقبلا ۳برابر بود الان دوبرابره یعنی ۱۴سالدرمورد اوضاع کار قبول دارمولی نمیفهمم چرا ...

۲ برابر کدومه…۱ و نیم برابره که مثلا دانشگاه شهید بهشتی و یه سری دانشگاه دیگه دوران تحصیل رو ۵ ساله و طرح رو هم جز تعهد حساب میکنه کلا میشه ۸ سال 

دانشجوی پزشکی 🩺🤍 سوال پزشکی نپرسید لطفا هنوز مقطع علوم پایه هستم 🩵 سوال کنکوری داشتید توی تاپیکی که برای سوالات کنکور زدم بپرسید جواب میدم درخواست ندید

نه دوبرابر تحصیل شدقبلا ۳برابر بود الان دوبرابره یعنی ۱۴سالدرمورد اوضاع کار قبول دارمولی نمیفهمم چرا ...

من میخام اگر شرایطش جور بشه مهاجرت کنم 

بنظرت چه رشته ای انتخاب کنم 

الان پشت کنکورم

۲ برابر کدومه…۱ و نیم برابره که مثلا دانشگاه شهید بهشتی و یه سری دانشگاه دیگه دوران تحصیل رو ۵ ساله ...

۱ و نیم برابر 

😭😭من با تراز۸۸۰۰😕نیاوردم کاردرمانی اوردم ولی تراز۸۵۰۰کاردرمانی نمیده

عاره میگم واقعا کرمانشاه قبول شدن توش سخته تازه ظرفیتش هم کمه 

فکر کن دوست من شهر دیگه ای بود شاید فیوزیو می‌آورد

بعد آزاد و شهریه پرداز هیچ جای کشور ۳ رشته تاپ نیاورده

برای اینکه بقیه رشته ها هم بهتر از این نیست و به مراتب بدتره

من کادر درمانم و پزشک نیستم یکی از رشته های پیراپزشکی هستم

و شخصا چندسال مناطق محروم کار کردم  بدون هیچ تعهدی می‌دونی چرا؟ چون شهر خودم کار نبود مجبور بودم برم بعد چند سال انتقال گرفتم شهرم

تازه خیلیا هم میخواستن برم مناطق محروم ولی برشون نداشتن گفتن نیاز نداریم

به شخصه خیلی رو دیدم ژرحشون تموم میشد حتی پزشکان متخصص ولی برنمیگشتن شهرشون و همون مناطق محروم چند سال اضافه میموندن چون شهرشون اوضاع کار بدتر بود

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست