2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 59 پست
کاشکی منم قبول نمیشدم و باز میشستم میخوندم با این ک پزشکی اصفهان نیمسال دوم قبول شدم با رتبه ۶۲۴ ب گ ...

چرا😐

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

مثل تهران، تهرانم پزشکی تعهدیش تراز بالای ۹۰۰۰ میخواسته امسال 

دانشجوی پزشکی 🩺🤍 سوال پزشکی نپرسید لطفا هنوز مقطع علوم پایه هستم 🩵 سوال کنکوری داشتید توی تاپیکی که برای سوالات کنکور زدم بپرسید جواب میدم درخواست ندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثل تهران، تهرانم پزشکی تعهدیش تراز بالای ۹۰۰۰ میخواسته امسال

یه سری استانا با ۸۰۰۰گرفته یا حتی ۸۲۰۰..۸۳۰۰۰این تراز کرمانشاه بهداشت میده😐💔

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

من ب امید دندون اومدم تو حیطه کنکور و گرنه میرفتم استخدامی شرکت میکردم بجای این ک درگیر کنکور بکنم خ ...

خوب فقط دندون میزدین ...خیلی رشته ودانشگاه خوبی قبول شدین 

یه سری استانا با ۸۰۰۰گرفته یا حتی ۸۲۰۰..۸۳۰۰۰این تراز کرمانشاه بهداشت میده😐💔

اره دقیقا ۶۰ درصد استان ها همینطوریه و به خاطر اونا مردم همش میگن تعهدی با رتبه های بد میشه قبول شد….

دانشجوی پزشکی 🩺🤍 سوال پزشکی نپرسید لطفا هنوز مقطع علوم پایه هستم 🩵 سوال کنکوری داشتید توی تاپیکی که برای سوالات کنکور زدم بپرسید جواب میدم درخواست ندید

اره دقیقا ۶۰ درصد استان ها همینطوریه و به خاطر اونا مردم همش میگن تعهدی با رتبه های بد میشه قبول شد… ...

😐😐😕بعد هیچ کس باور نمیکنه الان همه فکرمیکنن من ترازم خیلی کم بوده که کاردرمانی قبول شدم

کاردرمانی خیلی بهتر از پزشکی تعهدیه

مبارکت باشه؛رشته خوبی قبول شدی

بجز کاردرمانی فیزیوتراپی برات نمیگرفت؟

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

کاردرمانی خیلی بهتر از پزشکی تعهدیهمبارکت باشه؛رشته خوبی قبول شدیبجز کاردرمانی فیزیوتراپی برات نمیگر ...

زدم نگرفت اون بالای ۹۲۰۰تراز میخواسته امسال 

حتی برای کسی که خودش منطقه محرمه؟

حداقل ۷سال مشغول بع تحصیلی

و ۱۴سال باید برای دولت توی منطقع محروم کار کنی

تو حساب کن ۱۸سالگی هم وارد این رشته بشی تا ۳۹_۴۰سالگی درگیری!

اصلا ارزش نداره

اینکع چندین سال با کمترین مزایا بری یه جای دور افتاده خوبه؟بهت اجازه ادامه تحصیل نمیدنعملا چندین سال ...

اینا حرفه همه شون

اولا اکثرشون بومی هستن تو محل زندگی خودشون کار میکنن

دوما قبلا سه برابر تحصیل تعهد داشتن اون بد بود باید ۲۱ سال میموندن الان یک برابر طول تحصیلی تعهدشون یعنی حدود ۷ سال یا کمتره و بعضیا با پارتی انتقالی هم میگرن 

سوما بعد از گذراندن نصف تعهد میتونن برن تخصص بخونن و عملا تعهد رو بپیچونن

چهارما حتی سهمیه ازاد باشند باید دوسال طرح مناطق محروم برن یعنی یکی زرنگ باشه فرقش با سهمیه آزاد دوسال خدمت بیشتر تو مناطق مرحومه

پنجما الان اونقدر اوضاع کار پزشکی خرابه و تو درمانگاه ها با حقوق کم کار میکنن من شخصا میشناسم پزشکهایی که خودشون بدون تعهد میرن مناطق محروم کار میکنن

ششمین و مهم‌ترینش اینه رتبه ی تعهدی ها به پزشکی نمی‌خوره اگه تعهد نبود باید میرفتن کارشناسی می‌خوندن 

و کلی چیز دیگه که واقعا خسته شدم وگرنه تایپ میکردم😂😂😂😂

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

😐😐😕بعد هیچ کس باور نمیکنه الان همه فکرمیکنن من ترازم خیلی کم بوده که کاردرمانی قبول شدم

اره دقیقاااا، یه نفر میگفت کار درمانی تهران از تعهدی تهران رتبه بهتر می‌خواد، بعد من با ۲۷۰۰ منطقه یک اومدم تعهدی بهشتی 😐 فیزیو و دارو هم مبتونستم برم یه سری حرفارو بهتره اول اطلاعات جمع کنن بعد بیان بگن 

زدم نگرفت اون بالای ۹۲۰۰تراز میخواسته امسال

چخبرههه 

پس مثلا توی کرمانشاه با تراز ۷۵۰۰ اینا احتمالا باید پیام نور رفت🤣

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰