2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 59 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای اینکه بقیه رشته ها هم بهتر از این نیست و به مراتب بدترهمن کادر درمانم و پزشک نیستم یکی از رشته ...

ای بابا🥲

واقعا شرایط بدی هس

من چیزی که میدونسم رو گفتم وگرنه این اوضاع کار رو قبول دارم

دانشگاه فردوسی مشهد چطور؟🥲

اونم دانشگاه تیپ یکه دیگه احتمالا همینطور باسه ولی باز از خود دانشگاه بپرس 

دانشجوی پزشکی 🩺🤍 سوال پزشکی نپرسید لطفا هنوز مقطع علوم پایه هستم 🩵 سوال کنکوری داشتید توی تاپیکی که برای سوالات کنکور زدم بپرسید جواب میدم درخواست ندید

یعنی خوبه؟اینکه گفتین بومی هستن تو شهر خودشون کار میکنن مثلا تعهدی شیراز شیراز کار میکنه؟

به نظر من خوبه

خودم بودم اگه رتبه ام به پزشکی روزانه نمیخورد و بین رشته های کارشناسی و تعهدی پزشکی قطعا و بدون شک تعهدی پزشکی انتخاب میکردم

امسال رو نمی‌دونم ولی قبلا به بومی ها سهمیه میدادن نه اینکه داخل شهر شیراز کار کنه مثلا داخل یکی از روستاها یا شهرستانهای استان شیراز کار می‌کنه و معمولا از بومی های خود اون شهرستان هستن

به نظر من خوبهخودم بودم اگه رتبه ام به پزشکی روزانه نمیخورد و بین رشته های کارشناسی و تعهدی پزشکی قط ...

مرسی عزیزم 

و اینکه اگر کسی نامزدش تعهدی باشه

بعد خودش بخاد یه دانشگاه دولتی روزانه بره بعد از اتمام درسش 

تکلیفش چی میشه اونم باید تو شهرستان کار کنه؟

مرسی عزیزم و اینکه اگر کسی نامزدش تعهدی باشهبعد خودش بخاد یه دانشگاه دولتی روزانه بره بعد از اتمام د ...

نامزدش باید شهری که تعهد داره کار کنه اون شخص هم هرجا صلاح می‌دونه بمونه

معمولا دو تا راه رو انتخاب میکنن

یا هر دو میرن شهری که نامزدش تعهد داره میمونن

یا خونه شون رو تو شهر اصلی شونه و همسرش هر روز مسافتی رو طی می‌کنه  می‌ره سرکار و هر روز برمیگرده یا اگه دور باشه چند روز میمونه و فشرده شیفت می‌ده چند روز میاد شهر خودش

چقدر بد💔

بلاخره هرکسی تو زندگی تصمیماتی میگیره که عواقب خوب و بد و مزایا و معایبش رو باید در نظر بگیره

اگه با این سبک زندگی راحت نیست می‌تونه رشته های کارشناسی و بدون تعهد مثل تغذیه یا شنوایی سنجی ،پرستاری بخونه و نره سراغ پزشکی تعهدی

کاردرمان رشته فوق العاده ایههههههه 4 سال دیگه خداروشکر میکنیمبارکه

ممنونم ❤️😍

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

چندین سال با کمترین حقوق و مزایا باید برن مناطق محروم کار کنند و تو اون مدت اجازه ندارن تخصص بگیرن

اگه استریت نشن فقط ۴ سال میرن یه منطقه روستایی که فقط از صبح تا ظهره و بعد میتونن تخصص بگیرن وقتی تخصص گرفتن میان تو شهر مطب میزنن چون مناطق روستایی تجهیزات نداره🫠🫠

همچین تابوعی هم نیست که🥲

..