شادی_خانووووم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 148 عنوان بارداری و بی بی چک منفی 187 بازدید | 17 پست شش روز از موعدم گذشته دیروز با ادرار ظهر منفی بود ولی آب و چای زیاد نخوزده بودم. سینه درد دارم ولی پریود نمیشم. کیست هم ندارم تازه سونو شدم. فقط سیکل قبلی مارولین خورده بودم. امیدی به بارداری هست یا هورمونیه 1404/07/22 | 08:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setareh9885 عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 76 نذر کردم و دارمم تا امشب ۱۴۰۰۰ صلوات مشکلم کل بشه ...لطفا مشارکت کنین واسم دعا کنین 😭🤲🏻هر چقدر که صلوات فرستادین بگید
هرمان عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 16452 اگه حامله بودید بعداز۶روز باید بی بی چک نشون میداد دردم از یار است و درمان نیز هم
شادی_خانووووم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 148 اگه حامله بودید بعداز۶روز باید بی بی چک نشون میداد درسته. بدتریت حس دنیاست که تاخیر باعث دلخوشیت بشه ولی بی بی چک آب پاکی بریزه
دخترآباااان عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11285 درسته. بدتریت حس دنیاست که تاخیر باعث دلخوشیت بشه ولی بی بی چک آب پاکی بریزه منم این ماه همینجوری شدم سینه درد شدید شدید بی بی چک منفی با ۴ روز تاخیر پریود شدم من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
شادی_خانووووم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 148 به نظرم اگه باردار بودی بی بی نشون میداد بعد از شش روز درسته. احتمالا به خاطر مصرف مارولین دوره قبلیه که پریود نمیشم. ولی درد و سنگینی سینه کلافم کرده قبل پریود گاهی تجربه میکردم ولی نه انقدر طولانی
شادی_خانووووم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 148 منم این ماه همینجوری شدم سینه درد شدید شدید بی بی چک منفی با ۴ روز تاخیر پریود شدم امیدوارم منم زود پریود شم از این حال دربیام.
مهتاب۶۶۰۶ عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 3231 درسته. احتمالا به خاطر مصرف مارولین دوره قبلیه که پریود نمیشم. ولی درد و سنگینی سینه کلافم کرده قبل ... برو آزمایش بده اگه منفی بود با خیال راحت آمپول بزن تا باز شی اگه خیلی اذیتی
هرمان عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 16452 درسته. بدتریت حس دنیاست که تاخیر باعث دلخوشیت بشه ولی بی بی چک آب پاکی بریزه درکت میکنمبرای من که تو پروسه ivf هستم که دیگه نگو دردم از یار است و درمان نیز هم
شادی_خانووووم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 148 برو آزمایش بده اگه منفی بود با خیال راحت آمپول بزن تا باز شی اگه خیلی اذیتی خواستم آزمایش بدم دکتر آنلاین گرفتم گفت تخمک گذاری بعد مارولین دیر اتفاق میفته دو سه روزم صبر کن آزمایش بده منفی شد پروژسترون تجویز کنم.
مهتاب۶۶۰۶ عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 3231 خواستم آزمایش بدم دکتر آنلاین گرفتم گفت تخمک گذاری بعد مارولین دیر اتفاق میفته دو سه روزم صبر کن آزم ... ایشالا که مثبته😍
دخترآباااان عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11285 درکت میکنمبرای من که تو پروسه ivf هستم که دیگه نگو میتونم یه سوال بپرسم درباره آی وی اف ؟ من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
شادی_خانووووم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 148 درکت میکنمبرای من که تو پروسه ivf هستم که دیگه نگو عزیزم دعا میکنم تو اولین انتقال مثبت بشی به امید خدا. به منم گفتن بعد 6 ماه اگه نشدی ivf. ولی من وسع مالیش رو ندارم و به اونجا بکشه مجبورم بیخیال شم