2777
2789
عنوان

اگه دوس داری بخون

96 بازدید | 7 پست

من قبلا که میومدم نی نی سایت میدیدم بعضیا نوشتن نظر صلوات و این حرفا پیش خودم میگفتم چقدر اینا اسکلن که میان تو این سایتا صلوات نظر میکنن و میخندیدم . یا مثلا مامانم بهم میگفت داری از خونه میری بیرون بسم الله بگو و خالم از مزایای صلوات میگفت جلو اونا میگفتم باشه ولی تو دلم بهشون میخندیدم . ولی الان انقدر نیاززز دارم به اینکه خدا منو ببینه و کمکم کنه که هرکاری برای این که به منم نگا کنه انجام میدم وقتی اسم خدارو میارم قلبم آروم میشه حتی بعضی وقتا تو دلم صلوات میفرستم از خونه که میرم بیرون بسم الله میگم بیاین باهم صلوات بفرستیم قلبم از این همه استرس و بدنم از این همه لرزش آروم بشه🙂❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درک میکنم واقعا

ولی خب همه اینا به کنار یه چیز بگم بخندیم

من چند روز پیش جو گیر شدم تو همین سایت یه خانمی گفته بود ختم ۳۰ جز قرآن

هرکسی که میخواست یه جز انتخاب میکرد اگه دوست داشت و اعلام میکرد که مثلا من جز ۱۰

بعد من جوگیرررر گفتم جز ۶(نمیدونستم هر جز انقددد زیاده که🥲) بعد تایمشم ۱ هفته ست که تا جمعه باید بخونمششش و الان من موندم و جز۶🥲😂😂😂😂😂😂😂🤦

سیل صلوات گره گشاست ،

صلوات دعای اجابت شده خداست

روایت هست که اول و اخر هر حاجت فرستاده بشه تا خدا به حرمت دعای اجابت شده (صلوات))نذر و حاجت شمارم اجابت کنه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن