2777
2789
عنوان

بادمجون تو برنج بعد رفتن جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2012 بازدید | 83 پست

توهم توطئه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

آخه کی اشتباهی بادمجون میندازه تو جا برنجیش 

کار خودت نیس

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما الان ناراحت میشی ولی اگه زنی گری داشتی تمیز میکردییکسال اون بادمجون تو برنجت نمیموندمیگی برنجت ...

شاما هم اگه شعور تبادل نظر داشتی جوابت در راستای سوالم بود

آخه کی اشتباهی بادمجون میندازه تو جا برنجیش کار خودت نیس

من مطمئنم جایی نبود که کار خودمون باشه ولی به قول دوستان میتونه موز باشه نه بادمجون که میگن موز رو برای سفیدی برنج میزارن

شاما هم اگه شعور تبادل نظر داشتی جوابت در راستای سوالم بود

من که شعور دارم

تو هم جا اینکه به دیگران تهمت بزنی یا بخوای فحاشی کنی

یه کم زندگیتو تمیز کن

من بی احترامی بهت نکردم فقط حقیقت رو گفتم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من که شعور دارمتو هم جا اینکه به دیگران تهمت بزنی یا بخوای فحاشی کنییه کم زندگیتو تمیز کنمن بی احترا ...

منم بهت بی احترامی نکردم حقیقت رو گفتم 

منم بهت بی احترامی نکردم حقیقت رو گفتم

از کی تاحالا فحاشی شده حقیقت؟

گزارشت رو زدم تا یاد بگیری فرق حقیقت و فحاشی رو

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

موز یا بادمجون کپک میزنه و حشره میوفته که.چجوری حشره نزده.بعدش اگه توی خود برنج هم انداخته شده باشه وقتی خشک شده و برنج برداشتی همراه برنج رفته پایین و کم کم رفته تو اون قسمت که زیرش هست.میتونه از اول اونجا نبوده باشه.بیشتر هم کار بچه هست.

اول صبحی خیلی خندیدم 😂😂😂😂😚🤦🏼🤦🏼🤦🏼🤦🏼موفق باشی💐💐

همیشه بخندی  گلم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یا خدا 😂بازم خوبه متوجه شدن خودشون زود

اره اماهمسرم متوجه شه هی غرمیزنه چون کارتمون خالی شده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یعنی تو این مدت اون برنج داخل جا برنجی تموم نشد تو ببینی چی توشه؟؟مثلا از بک سال پیش تا الان؟؟وااااا

آخه داخل جایی که برنج بود نبود که دیده بشه اون جایی که اهرمی فشار میدی بود کلا همه اجزاشو جدا کردم پیدا کردیم اوایل چیزی نبود یعنی چیز سیاهی نمیومد بعد که اومد من گفتم برنج خراب شده برنج ریختم بیرون یکی دیگه ریختم دیدم بازم میاد که کلا جابرنجی رو اجزاشو جدا کردیم پیدا کردیم. انشالله چیزی نیس گفتم شاید دوستان چیزی شنیده باشن من چیزی در مورد بادمجون و دعا نشنیده بود ولی اگه موز بوده باشه میتونه کار مادرشوهرم باشه  برای سفیدی برنج ولی اینکه چرا اون قسمت گذاشته بازم برام مبهمه