2777
2789

یاد برادرام افتادن که زن بابام بابت هر غذایی تو خونه میخوردن دعوا راه مینداخت .پسرا بخاطر سوخت و ساز بدنشون با سه وعده اصلی سیر نمیشن ،دائم گرسنن زن بابای من کلا چشمش به اینا بود که چی میخورن ،چقد سر شکم دعوا مینداخت .من به چشم گرسنگی کشیدنشونو میدیدم ،واقعا گرسنه میموندن نه اینکه بخوان شکمو بازی در بیارن ،حتی نون خالی هم میخواستن بخورن حرف میشنیدن .حالا بعضی  کاربرا گفتن ادب تربیت باید  داشته باشه یه سریا هم طرفداری اون پسرو کردن ..  من میذارم به پای زود گرسنه شدن اون پسر ،تعداد شیرینی ها زیاد نبوده که کلا ۶ تا بوده .برای پسرا ۶ تا مسخره ست.اینکه پیام دادی اصلا جالب نبود میومد خونه بهش میگفتی یکی برای بابات کنار میذاشتی.انقد از اون روزا خاطره بد دارم که هیچوقت هبچوقت به لقمه کسی نگاه نمیکنم 

یاد برادرام افتادن که زن بابام بابت هر غذایی تو خونه میخوردن دعوا راه مینداخت .پسرا بخاطر سوخت و ساز ...

منم برام تعجب آور بود 

مگه میشه یه نفر کلا ۶ تا شیرینی بپزه؟ 

خب اون پسر هم فکر کرده بقیش خورده شده و این تعداد باقی مونده که خورده 

به جای برخورد با صبر و متانت ازش شاکیه که چرا همشو خوردی. 

خب ۶ تا شیرینی اندازه یه ظرف کوچیک در بسته هم نمیشه

به جاش میتونست با خنده بهش بگه فکر کنم طعمشو خیلی دوست داشتی

سری بعد بیشتر درست میکنم به همه برسه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم برام تعجب آور بود مگه میشه یه نفر کلا ۶ تا شیرینی بپزه؟ خب اون پسر هم فکر کرده بقیش خورده شده و ...

من خیلیارو دیدم سر شکم دعوا راه میندازن ،خاطرات اون موقع  دوباره یادم اومد . زن بابای منم یه کمد آهنی داشت همه چیو اون تو قایم میکرد .ما دخترا زیاد گرسنگی فشار نمیاورد ولی پسرا اینجوری نبودن چون غذاشون بیشتر بود اصلا هم چاق نبودن بگم پر خور بودن نه اصلا .،،من هنوز یادم میاد قلبم آتیش میگیره .

یاد برادرام افتادن که زن بابام بابت هر غذایی تو خونه میخوردن دعوا راه مینداخت .پسرا بخاطر سوخت و ساز ...

عزیزم درسته که ارزش نداره ولی همیشه هه توخونه همینجوریه اصلا برای سهم دیگران ارزش قائل نیس وقتی چیزی میبینه همشو میخوره نمیگه بقیه هم آدمن اتفاقا برادر دیگش که بزرگتره خیییییلی پسر خوب وبا ادبیه ولی این اینطور نیس وهمیشه مثل طلبکار ها یه

من خیلیارو دیدم سر شکم دعوا راه میندازن ،خاطرات اون موقع دوباره یادم اومد . زن بابای منم یه کمد آهن ...

هیچوقت نمیتونی درک کنی همیشه نامادری بدنیس بعضی وقتها این فرزند همسره که باهات لجبازی میکنه و اصلا چشم دیدنتون داره هرچی هم بهش محبت کنی ازت بدش میاد 

منم برام تعجب آور بود مگه میشه یه نفر کلا ۶ تا شیرینی بپزه؟ خب اون پسر هم فکر کرده بقیش خورده شده و ...

من نگفتم ۶تافقط پختم هرسری کم کم تو ظرف میذارم که هرکی بخواد برداره ولی اون همشو یکجا میخوره این بار اولش نیس اونروز برادر شوهرم خونه ما بود ومن اول برای اون غذا کشیدم و گذاشتم جلوش این پسره بابی ادبی کشید جلوی خودش ازجلوی مهمون... اصلا من هرچی بگم شماازجشم نامادری قضاوت میکنی مهم خداست که ببینه

عزیزم درسته که ارزش نداره ولی همیشه هه توخونه همینجوریه اصلا برای سهم دیگران ارزش قائل نیس وقتی چیزی ...

تو سن بدیه .اگه مادرش هم بودی بازم همین بود .تو سن بلوغ بچه ها خیلی رفتارشون تغییر میکنه ،خیلی باید باهاشون مدارا کرد .صبر و حوصله زیادی میخواد .هر رفتاری هر صحبتی که بشه بد برداشت میکنن دست خودشون نیست البته ،به قول مشاور یه طوفانی درونشون شکل میگیره

هیچوقت نمیتونی درک کنی همیشه نامادری بدنیس بعضی وقتها این فرزند همسره که باهات لجبازی میکنه و اصلا چ ...

بله نمیشه گفت صرفا نامادری بده .یه موقع برعکسش هم هست ،خیلی سخته هم برای شما هم برای اون بچه ها .ما تو موقعیتش بودیم ،البته اون خانم هم سنش زیاد نبود هم تجربه مادری نداشت ولی خب خیلی جاها ادیت شدیم وحشتناک ،بعضی جاها هم خوب بود .ما کسایی نبودیم باهاش بجنگیم نه اینکه بخوام از خودمون طرفداری کنم نه اصلا .ولی خب شاید برای اونم سخت بوده ،حالا که بابام نریصه مریصیشو برای ماها اورده ،تا جوون بود سالم بود خونه رو جدا کرد از ما .چی بگم .شاید ماهم پر از خطا بودیم .امیدوارم کسی تو این موقعیت نباشه .ما بچه ها زیاد بودیم و منو خواهرم بزرگتر بودیم .. اگه سنی و تعداد کم بودیم روزگارمونو سیاه میکرد 

من نگفتم ۶تافقط پختم هرسری کم کم تو ظرف میذارم که هرکی بخواد برداره ولی اون همشو یکجا میخوره این بار ...

باهاش مدارا کن 

مهربون صحبت کن 

شما به ما میگی از دید نامادری قضاوت کنیم خب عزیزم اون بچه ۱۰ برابر ما شما رو قضاوت میکنه دقیقا به خاطر همین عنوانتون 

بخدا اون بچه دشمن شما نیست دوسش داشته باشید بهش محبت کنید خیلی باهاتون راه میاد