2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک قفل کردی ولی اینجا جوابتو میدم

من خواهرم رو انتخاب نکردم

ولی شما شوهرت رو با پسرش انتخاب کردی

تا آخر عمر هم اون خونه اول جای اون پسره

حالا هر چقدر میخوای آتیش بگیر از این موضوع 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

خدا لعنتت کنه مطمعنم بخاطر شیرینی پسر شوهرت رو عذاب دادی خدا لعنتت کنه به حق این مغرب 

همین که پیامت رو خوندم تا آخر فهمیدم چی شده دیگه کامل 

رهبر من پور ابی طالب است ،پیرو هر بی پدری نیستم ،بی سبب نیست که از شام به عراق آمده ایم،حضرت عمه سادات برادر دارد، ما جوانان بنی فاطمه اربابیم ،بی حیا عمه ما مالک اشتر دارد ،نه عراق نه سوریه خیالت راحت،کشور ضامن آهوست بزرگتر دارد ،اینکه ما دست به شمشیر و زره استادیم،سبب این است که این طایفه رهبر دارد ،ایل ما ایل عجم هاست که یک کودک ما ،جگری با جگر شیر برابر دارد شمشیر عجم منتظر حمله جنگ است مکه بشود مرکز شیعه که قشنگ است 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

وای خدای من این خانم فقط می خواست درد دل کنه صحبت کنه حالش بهتر بشه ای کاش ما خانمها بیشتر هوای همدیگه رو داشته باشیم من تاپیک قبلی رو هم خوندم هر کسی یه چیزی گفته خانمهای عزیز هیچوقت کسی رو قضاوت نکنید هر کسی یه سری مشکلات داره حداقل اینجا همدیگه رو دلداری بدیم و با تجربه هامون و صحبت هامون به خانم هایی که تاپیک میزنن کمک کنیم دلداری بدیم نه اینکه بدتر زخم زبانش بزنیم و حال دلش رو که در دنیای واقعی به خاطر رفتارهای خانواده حالا یا همسر و.... بد شده رو اینجا در دنیای مجازی هم بدتر کنیم شاید یه نفر تجربه کافی نداره ما باید محترمانه و دلسوزانه راهنماییش کنیم خیلی ناراحت شدم😔