2777
2789
قرص امپرازول میخورم برای اسید معدهعصبی هستم بله متاسفانه

اره آره خدایی حدس زدم از همین اسید معده باشه . رعایت غذایی میکنی؟؟

آب زیاد بخور شنیدم آدامس هم خیلی خوبه 

نوشابه و قهوه اصن نخور

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلم خونه ازش 🙂خدا ازش نگذره بره زیر تریلی خیلی دلم پره

قربونت عزیزم انقد خودت رو اذیت نکن تو تن خودت و بچه ت سلامت باشه کافیه خدا هم از بالا هوای تورو داره . بزا اونم بره پیش خواهرش بدرک اصن بایا زیاد برا خودت بزرگش نکن و هی بش فک نکننننن اینم میگذره . 

اره آره خدایی حدس زدم از همین اسید معده باشه . رعایت غذایی میکنی؟؟آب زیاد بخور شنیدم آدامس هم خیلی خ ...

نوشابه کم میخورم قهوه اصلاااااااااا

سرخ کردنی اینام میخورم

تا این مـن، مـن شده است.. صدها مـن در مـن دفن شده است...

اوووو اووو عزیزم . سرش نخواب یوری بخواب ک جوشه نیست .

🤕

وقتی میخوام بخوابم نمیفتم روش پهلو به پهلو میشم تو عالم خواب میفتم بیدار هم میشم هنگم دوباره این داستان ادامه داره🤦🏻

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

جدی ای جانممممم 😍

الان رسیدن استراحتم 🫠

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

باریکلاااا دس خوشششش . برو بترکون ببینم چ میکنی

ممنونم❤️✨️

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️