2777
2789
قربونت بشم امروز ذوق دارم آخه میخوام برم گوشی بخرم😂😁بقیه روزا اره خسته میشم🫠

وایییییییییییییی آخ جووووووووون گوشی جدیدددددد مباااااااااارکت منم کلی برات ذوق کررررردم انگار خودم میخام بخرممممممم 🥺😍😍😍😍😍😁😁😁😁😁😁 مبارکتتتت دختر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دارم میرم دانشگاه 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

آره عزیزم من هستم بگو

اول بگم من با خانواده  شوهر تو ی ساختمون هستم خونه رو خودم ساختیم برا اونا نیست 

دیشب خواهر شوهرم و شوهر و بچه هاش اومدن پایین ما بالایی شوهرم شامو در جا خورد و رفت پیششون ب من گفت من نرفتم واقعیت چرا آدم جای ک نخوانش بره چرا خودمو کوچیک کنم خوششون نمیاد از من....

این فکر میکنه من باید بیس چهاری برم پایین یاد کارا و حرفای ک بهم زدن میوفتم دوست دارم بکشمشون ولی این نوکری اونارو میکنه ۸ رفت تا ۱۰ 

ولی منه بدبخت جای بدون این بیشعور نمیرم از ته دل سوختم دخترم از سرو صدا میترسه ترسید چند تا زدش خدا ازش نگذره راست میگن  نباید  از مرد دست بزن دار بچه دار بشی اونم میزنه عین خودت 

در آخر گفت توم بری خونه مامانت  منم نمیام گفتم نیام من ماه ی بار دوماه ی بار شایدم سه ماه ی بار برم

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

من هر روز از ۵ و نیم بیدارم حتی روزهای تعطیللللللل

برگااااام تو واقعا تو یه لول و سطح دیگه از زندگی هستی ک هنوز برای بنده و امثال بنده قفله  خوشم اومددد از این ویژگی

اول بگم من با خانواده شوهر تو ی ساختمون هستم خونه رو خودم ساختیم برا اونا نیست دیشب خواهر شوهرم و ش ...

اخیییییییی عزیزمممممم واقعا کار شوهرت درست نیست این چ رفتاریه خداییی خب چیکار تو داره خودش بره دیگ چرا بچه رو میزنه اصن چرا طلبکار میشه اخه . 

ناراحت نباش گلمممم.  کم عقلی تز شوهرته ک نمیدونه هیچی مهم تر از زن و بچه خودش نیست متاسفانه فک کرده تو خونه خواهر شوهر ری..دن براش که بخاطرش خانوادشون اذیت میکنه. 

شما هم اصن باهاش بحث نکن دیگه بزا گار خودشو بکنه فقط  بگو حق نداری رو بچه دست بلند کنی نامرد

اخیییییییی عزیزمممممم واقعا کار شوهرت درست نیست این چ رفتاریه خداییی خب چیکار تو داره خودش بره دیگ چ ...

دلم خونه ازش 🙂خدا ازش نگذره بره زیر تریلی 

خیلی دلم پره 

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

دکتر گفت ی ضایئه تو سرت میخام برم آزمایش و ..

عزیزم انشالله که هیچی نیسسستتتت از ته دل دعا میکنمممممپ همه جوابای آزمایش همونی باشه ک میخوای و هیچ چیزی نباشه و صحیح و سلامت باشیییییییییی  لطفا خبرشو بهم بده  عزیزم🥺🤍