2777
2789
عنوان

قبول شدم آخ

179 بازدید | 11 پست

بعد کلی انتظار امسال ارشد قبول شدم اما شوهرم نمیذاره برم..ی بچه کلاس اول دارم یکی یک سال و هفت ماهه..میگه نمیرسی بخونی دیره دانشگاه لیسانس با فوق چ فرقی داره..این تا دیشب اسرار داشت درس بخونم..انقد دلم خونه..اینم بگم بچه کوچیکم مامانم نگه میداره بزرگه را کسی نیست

کلاسهای ارشد معمولا دو روز تو هفته هست و فقط هم چهار ترمه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب شد گفتی خب معلومه

منظورم اینه اگر بچه کوچیک رو کسی برات نگه داره و بتونی به موقع تو درسهای کلاس اولی هم کمکش کنی ان شاالله مشکلی پیش نمیاد 

و مبارک باشه 

منم ان شاالله هفته دیگه جلسه دفاع رساله دکتریم هست

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
علاقه دارید بخونید؟یا به خاطر اینه که بقیه هم میخونن؟

ن بخاطر خودم.علاقه دارم پسرم اوله با ی دختر کوچیک.دخترما مادرم نکه میداره اما پسرم بعد مدرسه کسی نیست نگهش داره

منظورم اینه اگر بچه کوچیک رو کسی برات نگه داره و بتونی به موقع تو درسهای کلاس اولی هم کمکش کنی ان شا ...

مبارکت خوشبحالت انشالله همیشه خوش باشی و موفق

ن بخاطر خودم.علاقه دارم پسرم اوله با ی دختر کوچیک.دخترما مادرم نکه میداره اما پسرم بعد مدرسه کسی نیس ...

به نظرم وقتی شرایطتون پایدار عر شد بخونید که بچخ تون. هم اذیت نشه. چون حیفه با نا راحتی بچه تون ادامه بدید

درس اون قدرم اهمیت نداره

خودمم دوست داشتم ادامه بدم اما هب اولویت زندگیم عوض شد

مبارکت خوشبحالت انشالله همیشه خوش باشی و موفق

ممنون فعلا که کارم گیر کرده 

شما هم به نظرم با همسرت صحبت کنید دو تایی فکرتون رو بگذارید روی هم ببینید چطور میشه با خوبی و خوشی این شرایط رو مدیریت کنید 

به همسرت بگو اگر همکاری کنیم و به اندازه هم کمک بگیریم از دیگران این شرایط خیلی هم سخت نیست 

ان شاالله می‌خونی و حتی بعدشم دکترا شرکت می‌کنی و میری برای هیات علمی شدن