ادمایی رو دارین تو زندگیتون که نتونسته باشین ببخشیدشون و ازشون متنفر باشین ولی باهاشون رفت امد داشته باشین و قرار باشه قیافه نحسشونو همیشه بیینید و حالتون بد شه بخاطر تموم اذیتایی که باهاتون کردن ؟
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخام از ادمایی که وقتی میبینمشون حالم بد میشه بگم از کسایی که شب میام بخوابم ولی یاد بدی هایی که تو حقم کرذن میوفتم و حرص میخورم که چرا بازم باهاشون رفت امد دارم چرا اون موقع حقشونو نزاشتم کف دستشون و جوابشونو ندادم
بله و باید بگم این چرتو پرتای کارما و حلالیت و فلان همون چرتو پرته و اصلا حقیقت نداره که اگه داشت دنیا به اینجا نمیرسید ت هم عین خودشون برخورد کنن و همونجوری که تو برا اونا مهم نیستی اونا هم برات مهم نباشن اینجوری حداقل خودتو کمتر عذاب میدی با فکر کردن بهشون
منم سپردم به خدا ولی دلم اروم نمیگیره هر شب موقع خواب یاد حرفاشو و کاراشون میوفتم و حرص میخورم
منم گاهی یادم میوفته ولی هر شب ذهنمو درگیرشون نمیکنم...تازه س زخمت؟
یکی دو نفرشون خوب تقاص پس دادن ولی دلم سوخت خنک نشد نباید احساسی باشم ولی متاسفانه هستم
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚