2777
2789
عنوان

حلالیت ادما

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 22 پست
منم گاهی یادم میوفته ولی هر شب ذهنمو درگیرشون نمیکنم...تازه س زخمت؟یکی دو نفرشون خوب تقاص پس دادن ول ...

میدونی تو یه زمانی بهم زخم زدن که زخم خورده بودم

تازه سزارین کرذه بودم تجربه اولم 

درد جسمی داشتم

بچم شیر نمیخورد غصه بچمو داشتم خیلی اذیتم کرد جلو همه اشکمو دراورد شوهرمو بر علیه من کرد زمانی که نیاز به توجع ش داشتم بر علیه م شد کسی که سزارین کرذه میذونه با بخیه خندیدن چه غذابی داره من با بخیه زار میزدم نمیتونستم حتی گریه کنم خودمو خالی کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی تو یه زمانی بهم زخم زدن که زخم خورده بودمتازه سزارین کرذه بودم تجربه اولم درد جسمی داشتمبچم ش ...

عزیزم غصه نخور🥺

با فکر کردن به این چیزا قلبتو سنگین نکن میدونم حق داری هم جسمی هم روحی تو شرایط بدی بودی ولی خدا اون بالا نظاره گره 

آدما عجولن برای انتقام گرفتن خدا صبوره ولی به وقتش تقاص اشکاتو ازشون میگیره 

منم شده شبهایی که تا صبح گریه کردم نفسم بند اومده بود فکر میکردم هیچوقت تاوان نمیدن ولی دادن 

همین الآنم ناخودآگاه اشکام میریزه از یادآوریه اون زمان ها 

سخت بود ولی گذشت

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
یعنی خدا یه روزی جوابشونو میده؟

صبور باش منتظر نمون که کی تاوان پس میدن یک روزی یک جایی وقتی تصورشم نمیکردی تقاص پس میدن 

ان شاءالله از این به بعد همیشه در آرامش باشی چه روحی چه جسمی❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
عزیزم غصه نخور🥺با فکر کردن به این چیزا قلبتو سنگین نکن میدونم حق داری هم جسمی هم روحی تو شرایط بدی ...

میدونی اگه نمیدیدمشون فراموش میکردم 

ولی باهاشون رفت و امد دارم مجبورم که داشته باشم 

وقتی مادرشوهرمو میبینم از بس که اذیتم کرد تو اون زمان که ادم بدون هیچ دلیلی افسردگی بعد زایمان میگیره و همه درکش میکنه ولی این حیوون حیفه اسمشو بزارم ادم بهتره بگم حیوون منو به شکل خیلی بدی ازار داد اصلا گور بابای من؛ من هیچی حداقل میگفت داره نوه مو شیر میده بخاطر نوه ی خودم باهاش خوب باشم کاش نمیدیدمش وقتی میبینمش تموم کاراش جلوی چشمام میان و بهم میریزم 

میدونی اگه نمیدیدمشون فراموش میکردم ولی باهاشون رفت و امد دارم مجبورم که داشته باشم وقتی مادرشوهرمو ...

آره خب حق داری آدما گاهی مجبورن به انجام دادن یکسری کارا و رفت و آمدها

هرجور انسانی پیدا میشه اگه وجدان داشتن که تمام انرژیشونو نمیذاشتن برای اذیت کردن آدما و شکستن قلبشون

وای به حال اون دنیاشون انگار قرار نیست بمیرن