2777
2789
وای فکرشو که میکنم اگه حامله بشم طاقت نمیارم تا موقع تعیین جنسیت

سلام خوبین

شما بچه دارین؟من برای تعیین جنسیت اقدام کردم

یعنی برام مهمه 

ولی الان دقیقا نشونه های بارداری قبلمو که دختربود و دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبینشما بچه دارین؟من برای تعیین جنسیت اقدام کردمیعنی برام مهمه ولی الان دقیقا نشونه های باردار ...

سلام عزیزم نه من بچه ندارم

ولی این اصلا دلیل نمیشه، من خیلی ها رو تو اطرافم دیدم که مثلا جنسیت بچه اول و دوم فرق می‌کرد ولی حالت های بارداریش یکی بود، یکی هم بود که هر دو بچش پسر بود ولی سر دومی حالت هاش کاملا برعکس اولی بود

تعیین جنسیت تحت نظر پزشک پیش رفتی؟ یا خودت؟

نوع غذاتون رو عوض کنید

یعنی چی؟ببین تو بارداری قبلی که دختر بود من اصلا یبوست نداشتم و روزی دوبار هم میشد برم دستشویی 

اینبار هم همینطوره 

فقط رنگ پوستم تو اون بارداری تیره شده بود

الان روشنه

اخلاقم تند شده بود تو اون بارداری الان خیلی آرومم

سلام عزیزم نه من بچه ندارمولی این اصلا دلیل نمیشه، من خیلی ها رو تو اطرافم دیدم که مثلا جنسیت بچه او ...

نه بابا خودم

پیش هیچ دکتری نرفتم

همسرم خیلی گفت صبر کن بریم یه مرکز

من گفتم بیا تو روز تخمک گذاری اقدام کنیم 

نه بابا خودمپیش هیچ دکتری نرفتمهمسرم خیلی گفت صبر کن بریم یه مرکزمن گفتم بیا تو روز تخمک گذاری اقدام ...

خب تغذیه هم رعایت کردین؟ چون فقط روز تخمک گذاری نیست که حداقل ۳ ماه باید اقدام تعیین جنسیت داشته باشی

الان حامله ای؟