2777
2789
به اینکه غلط بکنم اگر دوباره فکر بارداری بچه دار شدن بیاد ب سرم🙂

اااع تو منیییی یا من توامم🤔🤔🤔

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلا خانوم خوبن؟چقدر من این بچه رو دوسش دارم🥺😂

ای حوووونممم فدات بشمممم دیدیش؟ توروخدا بیا ببرش منم استراحت گنم🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

ااااع دقیقااااا درس گفتی منم حق داشتما اما خب من حرفای بدی زدممم😬

ی خاله دارم وقتایی که عذاب وجدان میگیرم میگه ول کن وسط دعوا حلوا که خیرات نمیکنن از این حرفا میزنن دیگه😂

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

🤦‍♀️😅

ببین ی غلطکردنی بهم داده ک نگمم قبل دخترم میگفتم ادم باید ی اتوبوس بجه بیاره ک وقتی پیرشد خوتش شلوغ باشه الان میگم چ گوز گوزی بود میکروم واسه خودم🤣

ای حوووونممم فدات بشمممم دیدیش؟ توروخدا بیا ببرش منم استراحت گنم🤣

آره اگه یادتون باشه توی تایپکی که عکس‌شو گذاشته بودید حضور داشتم

ای جونم چشم بد ازش به دور باشه الهی🥺😍

😂هم‌شهری نیستیم و گرنه اینقدر نی‌نی‌دوستم و صبرم در برابر شیطنتاشون زیاده خدا شاهده با کمال میل نگهش میداشتم

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

ببین ی غلطکردنی بهم داده ک نگمم قبل دخترم میگفتم ادم باید ی اتوبوس بجه بیاره ک وقتی پیرشد خوتش شلوغ ...

منم حد اقل ب دو تا بچه فک میکردم ک یکی کمه😅

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ی خاله دارم وقتایی که عذاب وجدان میگیرم میگه ول کن وسط دعوا حلوا که خیرات نمیکنن از این حرفا میزنن د ...

اخخخخ راس میگه حرفش درسته ولی لامصب عذاب وجدان نمیزلره کههه

آره اگه یادتون باشه توی تایپکی که عکس‌شو گذاشته بودید حضور داشتمای جونم چشم بد ازش به دور باشه الهی� ...

ایییی جووونمممم پس هروقت تاپیک زدم بیااااا خوشم میاد ازت وایب خوبی داری مهربونممم 😍🥰کاااش ک اینجا بودی خداییش ولی خیففف🥲🥲🥲🥲

🥲🥲🥲🥲🥲هوووفففف کاش زمان برمیگشت عقب انقدر دریده بازی در نمیاوردم

اشکال نداره.خودتو سرزنش نکن.ادم گاهی اوقات از کوره درمیره وقتی حرف زور یا بد میشنوه.اون طرفم نباید کاری میکرد که شمام ناراحت بشید.پس فکرشونکن

منم حد اقل ب دو تا بچه فک میکردم ک یکی کمه😅

من میگم یکی بسه همسرم‌میگه ن دوتا باشن حالا سر این موضوع جنگها خواهیم داشت گفتم ول میکنم میرم بچه نمیارم😂