2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ووای من عاشق موی فرممممم🥹کلا دخترا همینن دیگه فرو صاف میکنن صافو فر میکنن😂وای نکن خواهررررررر من د ...

نمیدونم چراااا من همه چیم برعکسه ن اخلاق دارم ن رفتار دارم‌ن میدونم چیو کجا انجام بدم اینم وضع موهامه🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

درکت میکنم.خودمم دارم میکشم مث تو😅😅😅

اخ اخ اخ حدا رحم کنه بهمون بدبختی من ابنه دخترم اذیت میکنه من میتوپم ب همسرم 😂

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

نمیدونم چراااا من همه چیم برعکسه ن اخلاق دارم ن رفتار دارم‌ن میدونم چیو کجا انجام بدم اینم وضع موهام ...

عههه اینجوری نگوو تو عشقی عشقققق🥹

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

خب گلی ازش معذرت خواهی کن.بگونمیتونم بذارم ازم دلخور باشی

کردمممم بخدا اما خب حق داره ولی پیامو جواب نداد😭

فدااااای تو بشمممم مخصوصا باون کاری کردم😐🤦‍♀️

خدانکنه گلم

بیخیال خواهر از ی زاویه دیگه بهش نگا کن بگو طرف خودش میخارید منم اینکارو کردم وگرنه ادم خودبه خود به کسی نمیرینه که😂 

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

بنده خدا همسرت😅😅😅😅منم که اعصابم خراب میشه کلا نمیدونم چی میکنم.گیر میدم به همسری😂😂😂

بیچارها ابنان ک مارو تحمل میکنن 

ما دیگه دیشب همسرم گف خیلیییی اخلاقت بدشده دیگه همه چیو سرمن خالی نکن قهر کرده بود غذا نمیخورد گفتم نمیخوری جم کنم گفت ینی انقد بی ارزشم ک حتی نمیای بگی نه بیا بخور🤣

خدانکنه گلمبیخیال خواهر از ی زاویه دیگه بهش نگا کن بگو طرف خودش میخارید منم اینکارو کردم وگرنه ادم خ ...

ااااع دقیقااااا درس گفتی منم حق داشتما اما خب من حرفای بدی زدممم😬

خب بذار شاید به مرور زمان از دلش دربیاد.اگه آشناس طرف برو خونشون.یه شاخه گلم بخر.که قشنگ جبران بشه

نمیشهههه بدبختی اینه خیلییییی دوره🥲