2777
2789
نچ نچ جوابش این نیست😂 خیلی وقته این سوال اون ته ته‌های ذهنم داره ورجه وورجه میکنه

😂😂😂😂😂قبول کن عروس قشنگتر از داماده😂

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یاد چند روز پیش افتادم خندم گرفت🤣🤣🤣🤣شوهرم نیست نزدیک ۱ هفتستبعد این ماه موقع پریودیم تا حد بیهوش ...

واااآای خیلی خوب بود 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣احتیاج داشتم ب خنده بخدا🤣🤣🤣🤣🤣خاانم شاید حامله ای🤨🤨🤨🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

اره عشقم😘😻اره خودمم با اتو بیشتر حال میکنم ولی کرلی و کلا موی پف و حالت دار بیشتر بهم میاد🫠😂

من کلا موهام فررره ولی همیشه اتو میکنم همه قشنگ میرینن بهم ک وقتی فر ب اون قشنگیه چرا اتو میکنی من درحدی اتو میکنم ک موهام سوختهههه🥲🥲🥲

واااآای خیلی خوب بود 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣احتیاج داشتم ب خنده بخدا🤣🤣🤣🤣🤣خاانم شاید حامله ای🤨🤨🤨🤣 ...

🤣🤣🤣خودمم کپ کرده بودم چی میگ 

دوساعت داشتم میگفتم اره درد داشتم پریود شدم 

اخرش میگ شاید حامله ای🤣🤣

😇

😂😂😂😂😂قبول کن عروس قشنگتر از داماده😂

شاید اگه از اول میگفتیم بریم دامادی

یا ماشین داماد

و سالیان سال این اصطلاح رایج بود

میگفتیم داماد قشنگ‌تره

مهشیدم🤍 پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند ، پرواز را یک بیماری میدانند...

🤣🤣🤣خودمم کپ کرده بودم چی میگ دوساعت داشتم میگفتم اره درد داشتم پریود شدم اخرش میگ شاید حامله ای🤣 ...

ینییییی من مردم واسه سادگیش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ای جججاننممم❤❤❤❤ خدا حفظش کنه گل دخترت رو💗💗💗💗

فدااااات بشممم عزیزمممم خدا حفظش کنه ولی قشنگ جدوابادمو میاره حلو چشمم😂

شاید اگه از اول میگفتیم بریم دامادییا ماشین دامادو سالیان سال این اصطلاح رایج بودمیگفتیم داماد قشنگ‌ ...

نهههه حاجی عروس جینگیل فینگیلش بیشتره😂

من کلا موهام فررره ولی همیشه اتو میکنم همه قشنگ میرینن بهم ک وقتی فر ب اون قشنگیه چرا اتو میکنی من د ...

ووای من عاشق موی فرممممم🥹کلا دخترا همینن دیگه فرو صاف میکنن صافو فر میکنن😂

وای نکن خواهررررررر من دلم نمیاد اتو کنم شاید سالی یبار بخوام برم عروسی مهمونی جایی

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!