2777
2789
اشکال نداره.خودتو سرزنش نکن.ادم گاهی اوقات از کوره درمیره وقتی حرف زور یا بد میشنوه.اون طرفم نباید ک ...

اااع چ خوووبه دلگرمم میکنید🥺🥺🥺

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

دیگه چه میشه کرد بنظرت خودت چیکار باید کرد؟

والا هیچ کاری ب ذهنم نمیرسه🥲🥲🥲🫣فقط پیام بود ک جواب نمیده

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایییی جووونمممم پس هروقت تاپیک زدم بیااااا خوشم میاد ازت وایب خوبی داری مهربونممم 😍🥰کاااش ک اینجا ...

با کمال میل عزیزم😍

شما به من لطف دارید

من دختر دخترعمومو همیشه برم بیرون با خودم میبرمش دور دور کنه دخترعموم عشق میکنه تا خستش میکنه زنگ میزنه میگه تو رو خدا نمیخوای بری بیرون بیای ببریش یه دو ساعت فقط استراحت کنم😂قشنگ میفهمم چقدر این شاپرکای کوچولو میتونن شیطون باشن ولی خب فرشتن آدم دلش نمیاد چیزی بهشون بگه🥺

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

اخه منم مث خودت بودم.بعضی وقتا میگم تندرفتم ولی بعدش میگم حقش بود چون روی مخم بود خدایی😂😂😂

منم توی همه چی حساسم اخلاقم خیلیییی بده خودم میدونم اینو ولی خب طرف منو توی فشتر گذاشت😔

منم توی همه چی حساسم اخلاقم خیلیییی بده خودم میدونم اینو ولی خب طرف منو توی فشتر گذاشت😔

فشار😂

با کمال میل عزیزم😍شما به من لطف داریدمن دختر دخترعمومو همیشه برم بیرون با خودم میبرمش دور دور کنه د ...

واااای خوشبحاااال دخترعموت کاش منم دخترعموت بودم😂دخترعموی من بگم ببر میبره اما ۲۲ سالشه و دست پا چلفتی🤪

منم تادلت بخواد حساسم.حتی مادرشوهرخواهرشوهرمم بارها گفتن خیلی حساسی.شوهرم که جرات نمیکنه بنده خداچیزی بگه.سریع میفتم گریه

منم تادلت بخواد حساسم.حتی مادرشوهرخواهرشوهرمم بارها گفتن خیلی حساسی.شوهرم که جرات نمیکنه بنده خداچیز ...

حالا خوبه گریه میکنی من با این سنم قهر میکنم باورت میشه حتی با بابامم قهرمیکنم بهم میگن خجالت بکش🤪

واااای خوشبحاااال دخترعموت کاش منم دخترعموت بودم😂دخترعموی من بگم ببر میبره اما ۲۲ سالشه و دست پا چل ...

من چون خواهر ندارم جای خواهر بزرگترمه

برای همین خیلی دوسشون دارم

نه هیچوقتی به کسی که میدونی دست و پا چلفتی‌یه نسپارش.خدایی نکرده بچه اتفاقی براش میفته

من خودم وقتی بچه رو میگیرم میدونم چقدر بار سنگینی روی دوشمه ولی بیشتر از جونم مراقبشم تا زنگ بزنیم باباش بیاد دنبالش

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

من چون خواهر ندارم جای خواهر بزرگترمهبرای همین خیلی دوسشون دارمنه هیچوقتی به کسی که میدونی دست و پا ...

افررررین واقعا خیلی باید مراقبت کرد درسته

نبابا نمیدم بهش غلط کنم بدم🤣