2777
2789
آره از کسایی که با فامیل ما بستری بودن تو نوزادی و بعدا کامل سالم بودن،هیچ طوریشون نبود،توکل بر خدا ...

قربونت برم عزیزم انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده 

دست و پاش شل نیست؟رو پا نگهش میداری پاهاشو صاف میکنه وزنشو تحمل کنه؟یا نه؟ فامیل ما خیلی بدنش شل بود ...

نه اصلا شل نیست شکر خدا رو پاهاشم وایمیسه وقتی صاف نگهش دارم البته نه خیلی زود خودش و ول میکنه ولی مشخصه پاهاش خدارو شکر شل نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط هنوز دست دراز نمیکنه اسباب بازی شو بگیره بدیم دستش چند دقیقه تو دستش نگه میداره ولی خودش دست دراز نمیکنه واسه گرفتنش ولی خیلی موهام تو دستشه یا گردنبندم یا لباسمو سفت میگیره

البته نمیدونم خودم ولی همه میگن بابا چه انتظاری داری از این بچه ،بچه ای که شیر خشکیه از اول تو بیمارستان ۲۰ روز بوده همش دارو و ازمایش و اب از نخاعش بگیرن و کلی عکس و سونوگرافی،الانشم روزی دو تا قرص فنوبربیتال میخوره و واسه رفلکسش امپرازول

خیلی خیلی خدارو شکر میکنم خیلی منت سرم گذاشت بچم بهم بخشید بچه ی منو جواب کرده بودن همه میدونن معجزه شد حالام خدارو شکر همه کاراش طبیعیه شانسم گفت وضعیتش مثه بقیه که الهی بمیرم واسشون و واسه دل پدر مادراشون ،خدابه حق قران همشون و شفا بده منم اخر عاقبت بچم و خوش کنه که اسیب به جاییش نزده باشه

نه اصلا شل نیست شکر خدا رو پاهاشم وایمیسه وقتی صاف نگهش دارم البته نه خیلی زود خودش و ول میکنه ولی م ...

خوب خدا روشکر پس مشکلی نداره،نگران نباش،این فامیل ما از بچگی چشاش یکم چپ شده بود

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
نه اصلا شل نیست شکر خدا رو پاهاشم وایمیسه وقتی صاف نگهش دارم البته نه خیلی زود خودش و ول میکنه ولی م ...

نگران نباش گلم،خدا بزرگه،خودش حواسش به نی نیت هست😍😍😍

خدا شفاش بده بمیرم الهی

تو چرا بمیری گلم،خدا سالم نگهت داره بالا سر بچت،پسر عمه شوهرمم کلی بستری بود و زجر کشید،الان سه سالشه ماشالا شاه پسریه برا خودش،فقط اوایل یکم دیر نشست و دیر راه افتاد ولی بعدش سریع خودشو رسوند به هم سناش،الان گل گلابه

اونم مثه بچه ی من بود ؟

آره اونم کلی بستری بود و اکسیژن بش نرسید و تشنج کرد،اوایل یکم سختشون شد،ولی الان کاملا سالم و باهوشه،من کلی دوسش دارم😍😍😍