2777
2789
عنوان

شوینده بهتره یا تونر

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 28 پست
قطعا شوینده تونر اصلا واجب نیست اگه آرایش سنگینی میکنی میتونی استفاده کنی وگرنه چیز مسخره ایه. همون ...

آبرسان فکر کنم منظورت هالیورنیک اسیده؟ 

آرایش نمیکنم ینی کرم نمیزنم شاید یه ضدآفتاب بخرم

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

او کی پول داره هم بره وکتر هم محصول بخره😂

خخخخ. آخه الان پوستت حساسه

یهو یه چی نزنی که مناسب پوستت نیست بدتر شه.

حتما بعد از شوینده نرم کننده و آبرسان استفاده کن فکر میکنم از تونر مهم تر باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اون جوش های سر سیاه و چرکی مانند بینی و چونه چی بزنم . آبرسانم سوپکس ارزون قیمته باید یه مارک خ ...

اونم سیمپل بگیر یا مای مای هم خیلی خوبه ازاین پمپی ها یا هیدرودرم مخصوص پوست خشک 

جوش های سرسیاهم من چسب بینی ورقه ای میزنم خیلی خوبه 

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
شوینده چه مارکی بهتره؟ که به پوست خشک بسازه

منم پوستم خشک هست ،فوم ویتالیر استفاده میکنم رنگ طوسی ش رو ،رنگ آبی هم داره که مخصوص پوست خشک هست 

تونر هم الارو استفاده میکنم رنگ صورتی ش رو 

میری بیرون حتما ضدافتابم بزن 

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
اونم سیمپل بگیر یا مای مای هم خیلی خوبه ازاین پمپی ها یا هیدرودرم مخصوص پوست خشک جوش های سرسیاهم من ...

دیگه چی بخرم بنطرت الان شوینده و آبرسان میخرم 

جوش های سیر سیاه من روی چونه هم دارم🥲

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

میری بیرون حتما ضدافتابم بزن

میخلم استیلن بخرم بنطرت خوبه؟ اون رنگیشو مثل تینت صورت میمونه

دیگه چی بخرم بنطرت الان شوینده و آبرسان میخرم جوش های سیر سیاه من روی چونه هم دارم🥲

چونه نمیدونم خدایی شاید همون چسبای بینی کارساز باشه

میخلم استیلن بخرم بنطرت خوبه؟ اون رنگیشو مثل تینت صورت میمونه

اره اتفاقا چن روز پیش خریدم خوبه خیلیییی سبک و راحته فقط رنگ پوستت تغییری نمیکنه انگار نزدی 

اگه چیزی میخای که رنگ داشته باشه پریم عالیه مخصوصا برا پوست خشک عاااااالی ها پریم رنگی جلدش قهوه ایه یا شون 

چونه نمیدونم خدایی شاید همون چسبای بینی کارساز باشه

نه دیگه اون برای بینیه لهشون میگن میلیا خیلی مخمه

اره اتفاقا چن روز پیش خریدم خوبه خیلیییی سبک و راحته فقط رنگ پوستت تغییری نمیکنه انگار نزدی اگه چیزی ...

عه میخام یچیزی بشه یکم رنگ بده پوستم یکدست بشه مهم نیست جای جوش رو بپوشه 

قیمتش چقده این که میگی؟

برای اون جوش های سر سیاه و چرکی مانند بینی و چونه چی بزنم . آبرسانم سوپکس ارزون قیمته باید یه مارک خ ...

بعد از شوینده که تونر زدی،ضد جوش ملایم به کل صورت بزن(دور چشم نزن) بعدش حتما آبرسان بزن حتما حتما

ضد جوش هم مطمئن باش که ملایم هست چون ضد جوش قوی هم داریم که نباید به کل صورت زد، نقطه ای روی جوش میزنن

ابرسان هم ژیناژن،سان اسکین،سیمپل خوبه

عه میخام یچیزی بشه یکم رنگ بده پوستم یکدست بشه مهم نیست جای جوش رو بپوشه قیمتش چقده این که میگی؟

پریم حدود ۳۵۰

شون ۲۵۰ عکس گل بابونه قدشه کم گیر میاد 

ولی پریم خیلی عالیه