2777
2789
عنوان

شوینده بهتره یا تونر

131 بازدید | 28 پست

پوستم خشکه و پر از پوست پوست های سفید میشه انقد خشکی میده ... دلم میخاد سطح پوستم تمیز بشه کدوم بهتره و مارک چی؟

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول شوینده. بعد با تونر هم میکشی رو پوست نا اگر الودگی مونده بر طرف شه

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

سیمپل بگیر مدل رفرشینگ برا پوست خشکه دوس داشتی بعدش تونر بزن بعدش ابرسان ابرسان خیلی مهمه برا خشکی تونرو نمیدونم واجبه یان

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
شوینده و تونر که دو تا محصول جدا و متفاوت هستن

تونر چیه پس

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

شوینده که واجب هست ،تونر باید بعد از شوینده استفاده بشه ولی ضروری نیست

شوینده چه مارکی بهتره؟ که به پوست خشک بسازه

برو متخصصاصلا همینجوری استفاده نکن وقتی پوستت اینجوریه

او کی پول داره هم بره وکتر هم محصول بخره😂

یا شوینده پوست خشک صورتت رو بشوربعد تونر بزنابرسان هم بزن حتما

برای اون جوش های سر سیاه و چرکی مانند بینی و چونه چی بزنم . آبرسانم سوپکس ارزون قیمته باید یه مارک خوب معرفی کنن دوستا🥲

قطعا شوینده 

تونر اصلا واجب نیست اگه آرایش سنگینی میکنی میتونی استفاده کنی وگرنه چیز مسخره ایه. 

همون یه شوینده خوب کارو راه میندازه تو خارجیا سراوی خیلی خوبه ایرانی مورینگا و نوآکنه رنگ سبزش  راکوتن خوبه. 

بعدشون یه آبرسان بزن آردن خوبه پوستت خشکه اونی که سفید و آبیه جلدش اونو بگیر مدلش یادم نیست