2777
2789

که بعد از دو هفته احساس کنم آب رفته زیر پوستم🥰

دلم میخاد مثل قبلا صورتم شفاف باشه این چروک ریزهای سطح پیشونی ناشی از خشکی پوست شدید و خط اندوهم بره نابود بشه 

اون دون دون‌های روی چانه معروف به میلیا که چرک مانند هستن و روی بینی هم وجود دارن تموم بشه چقدم رو مخی هستن وقتی فشارشون میدی😵‍💫😂😂😂

19 سالمه اگه روتین پوستی کرم خوب شوینده قوی میشناسید نعرفی کنید خوشگلا 

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

البته هم اقتصادیه هم کلا خوبه 

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیمممممممپل

بنطرت شوینده بهتره یا تونر که اون موست پوست های ناشی از خشکی شدید رو تمیز کنه

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

البته هم اقتصادیه هم کلا خوبه

چقده قیماش من دیدم 400 به بالا

تا بیست پنج سال روتین نیاز نیس ک

پوستم شفافیت قبلی رو نداره و چروک دارا

بنطرت شوینده بهتره یا تونر که اون موست پوست های ناشی از خشکی شدید رو تمیز کنه

من تازه گرفتمش خیلی راضیم شوینده ک میزنم بعدش تونر یکم بعدش ابرسان و میخابم پوستم بهتر شده ابرسان خیلی واجبه ولی تونر نه بنظرم ولی اگه مسله مالیش برات مهم نیس یعد شوینده هم تونر بزن 

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
چقده قیماش من دیدم 400 به بالا

از باسلام گرفتم ۳۴۰ تقریبا بگردی تو غرفه ها هست

از یه غرفه هم محصولاتو سفارش بده ک هزینه ارسالم یکی شه 

سنی نداری اب بخور

بدنم اگزما داره انقد پوستم خشکه اب میخورم فایده نداره

من تازه گرفتمش خیلی راضیم شوینده ک میزنم بعدش تونر یکم بعدش ابرسان و میخابم پوستم بهتر شده ابرسان خی ...

تونر اگه نگیرم بنطرت به جاش چی بخرم 

پوستت خشکه؟