2777
2789
عنوان

موی مشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 11801 بازدید | 25 پست
منم بعد از چند سال تیره کردم با اینکه رنگ مشکی بیشتر بهم میاد ولی بلوند یه چیز دیگس😇😇😇

میگن بلوند یه چیز دیگس منم از خیلیا شنیدم. واقعا چرا چرون صورت رو باز میکنه میگن ?

تحت هر شرایطی خدا رو از یاد نبرید فریاد رس همه ی ماست دوستانی که دلشون میخواد به دورهمی بانوان ایرانی بیان از طریق این آی دی پیام بدن reyhanrahele@

منم موهام خودشون مشکی پرکلاغی یه ساله رنگ نکردم الان موهای خودمه خیلی خیلی مشکیه هرکی میبینه میگه رنگ کردی ؟ولی خوب موهام یه دفعه دارن سفید میشن خیلی غصه میخورم چیکارکنم این سفیدی هارو کسی راه حلی داره😟😟😟😭😭😭😢😢😢

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم موهام خودشون مشکی پرکلاغی یه ساله رنگ نکردم الان موهای خودمه خیلی خیلی مشکیه هرکی میبینه میگه رن ...

آره عزیزم ببین نگو حوصله ندارم پوست گردو تهیه کن بعد لهش کن و آبشو بگیر یا میتونی همون له شدشو یا حالت آسیاب شده مثلا جوری ک ریز شده باشه بزن رو سرت در فته قارچ زیاد مصرف کن و چیز هایی ک ویتامین دی داره. اگه خواستی پوست گردو له شده بزاری آبشو نگیر مهم آبشه ک رنگ بده ب سرت و یک ساعت بزار برا ریزشم خوبه

تحت هر شرایطی خدا رو از یاد نبرید فریاد رس همه ی ماست دوستانی که دلشون میخواد به دورهمی بانوان ایرانی بیان از طریق این آی دی پیام بدن reyhanrahele@
 آره عزیزم ببین نگو حوصله ندارم پوست گردو تهیه کن بعد لهش کن و آبشو بگیر یا میتونی همون له شدشو ...

پوست گردو منظورم اون سبزا هستن که آب داره

منم موهام خودشون مشکی پرکلاغی یه ساله رنگ نکردم الان موهای خودمه خیلی خیلی مشکیه هرکی میبینه میگه رن ...

✅درمان‌های خانگی خوبی برای کندتر کردن روند سفید شدن موها وجود دارد. اگر واقعاً دوست دارید از آنها استفاده کنید، باید یادتان باشد که این درمان‌ها باید به طور منظم انجام شوند.
✅در زیر به برخی از آنها اشاره می‌کنیم:
۱ – آملا (Amla)🍇🍇🍇
یک نوع انگور فرنگی هندی است و یکی از بهترین درمان‌ها برای جلوگیری از سفید شدن موهاست. فقط کافی است که خمیر آملا را به صورت منظم به پوست سرتان بمالید.
۲ – فوتی (Fo-ti)☘🍀☘
یک نوع گیاه چینی است که به آن عصاره جوانی و طول‌عمر هم می‌گویند و قرن‌هاست که برای جلوگیری ازسفید شدن موها و پیری زودرس مورد استفاده قرار می‌گیرد.
۳ – 👈پوست سرتان را با روغن نارگیل و لیمو ماساژ دهید.

میگن بلوند یه چیز دیگس منم از خیلیا شنیدم. واقعا چرا چرون صورت رو باز میکنه میگن ?

درسته که سن رو میبره بالا ولی ادم اصلا خوشگل میشه باهاش

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏

قارچ مـوجب:

◾️افزایش انرژی

◽️رفع خستگی

◾️کاهش سفیدی مو میشود❕

👈 بتاگلوکان قارچ به تقویت سیستم ایمنی کمک کرده و مقاومت بدن در مقابل بیماری‌های ویروسی و عوامل آلرژی‌زا بالا میبرد

@salamati

درسته که سن رو میبره بالا ولی ادم اصلا خوشگل میشه باهاش

ب نظرتون ب من میاد 20 سالمه و پوستم گندمیه روشنه

ب نظرتون ب من میاد 20 سالمه و پوستم گندمیه روشنه

من خودمم سفیدم 22 سالمه ولی هرکی میدید میگفت 26 سالته سن رو خیلی میبره بالا 

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏