سلام دوستان عزیز. من موهام چند سال بود قهوه ای روشن بود امروز رفتم مشکی کردم. راستش یه احساس غریبی نسبت به خودم دارم خخخخ....نظر شما راجع به موی مشکی چیه؟؟؟
شروع رژیم .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.
منم موهام خودشون مشکی پرکلاغی یه ساله رنگ نکردم الان موهای خودمه خیلی خیلی مشکیه هرکی میبینه میگه رن ...
آره عزیزم ببین نگو حوصله ندارم پوست گردو تهیه کن بعد لهش کن و آبشو بگیر یا میتونی همون له شدشو یا حالت آسیاب شده مثلا جوری ک ریز شده باشه بزن رو سرت در فته قارچ زیاد مصرف کن و چیز هایی ک ویتامین دی داره. اگه خواستی پوست گردو له شده بزاری آبشو نگیر مهم آبشه ک رنگ بده ب سرت و یک ساعت بزار برا ریزشم خوبه
تحت هر شرایطی خدا رو از یاد نبرید فریاد رس همه ی ماست دوستانی که دلشون میخواد به دورهمی بانوان ایرانی بیان از طریق این آی دی پیام بدن reyhanrahele@
منم موهام خودشون مشکی پرکلاغی یه ساله رنگ نکردم الان موهای خودمه خیلی خیلی مشکیه هرکی میبینه میگه رن ...
✅درمانهای خانگی خوبی برای کندتر کردن روند سفید شدن موها وجود دارد. اگر واقعاً دوست دارید از آنها استفاده کنید، باید یادتان باشد که این درمانها باید به طور منظم انجام شوند. ✅در زیر به برخی از آنها اشاره میکنیم: ۱ – آملا (Amla)🍇🍇🍇 یک نوع انگور فرنگی هندی است و یکی از بهترین درمانها برای جلوگیری از سفید شدن موهاست. فقط کافی است که خمیر آملا را به صورت منظم به پوست سرتان بمالید. ۲ – فوتی (Fo-ti)☘🍀☘ یک نوع گیاه چینی است که به آن عصاره جوانی و طولعمر هم میگویند و قرنهاست که برای جلوگیری ازسفید شدن موها و پیری زودرس مورد استفاده قرار میگیرد. ۳ – 👈پوست سرتان را با روغن نارگیل و لیمو ماساژ دهید.
تحت هر شرایطی خدا رو از یاد نبرید فریاد رس همه ی ماست دوستانی که دلشون میخواد به دورهمی بانوان ایرانی بیان از طریق این آی دی پیام بدن reyhanrahele@