2777
2789
عنوان

عروسیم یکسال عقب افتاد

136 بازدید | 12 پست

دوستان ، پست قبلیم توضیح دادم ماجرا رو 

پسرخاله نامزدم بنده خدا ۳۰ ساله تو خواب فوت شد .

با اینکه ۱۰ روز مونده به عروسیم .

تالار و فیلم بردار، لباس عروس ، آرایشگاه،  همشو بیعانه دادیم، 

کارت عروسی سفارش دادیم و نوشتیم قرار بود دو سه روز دیگه پخش کنیم

و اینکه طرف شوهرم رسم دارن صبر میکنن تا سال مرحوم در بیاد، 

به نظرتون بیعانه هایی که دادیم به کارامون چی میشه ؟کسی تجربه داره راهنمایی کنه؟

یک سال که خیلی زیاده، سمت ما اگه فامیل دور باشه تا چهل روز، اگر نزدیک باشه نهایتا ۶ ماه، 

یکسال واقعا زیاده، اونم برای پسر خاله، ما خدای نکرده اینجور باشه نهایتا خانواده مرحوم نمیان عروسی 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده پسر خاله شوهرت پادرمیونی نمیکنن که بعد ا؟ چهلم جشن بگیرید؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

یک سال که خیلی زیاده، سمت ما اگه فامیل دور باشه تا چهل روز، اگر نزدیک باشه نهایتا ۶ ماه، یکسال واقعا ...

کلا اینا فامیلی وصلت میکنن، همه جوره بهم دیگه وصل هستن ، بخوایم زودتر عروسی بگیریم هیچکس نمیاد

نمیشه زودتر بگبریم، فامیل خیلی نزدیکه ، از یه طرف پسر خاله نانزدمه از یه طرف میشه داماد دایی نامزدم ...

خدا بهشون صبر بده

انشالله دیگه واستون مشکلی پیش نیاد

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خانواده پسر خاله شوهرت پادرمیونی نمیکنن که بعد ا؟ چهلم جشن بگیرید؟

فکر نکنم ، پادر میونی هم کنن هیچکس عروسی نمیاد، چون همه نوره بهم وصل هستن، فامیلی وصلت میکنن ، نمیشه

اتفاقا یکی از دوستامم همین شد البته عقدش 

وقتی قرار شد عقد کنن گفتن شش ماه دیگه صبر کنین نامزد بمونین تا عقد کنین پسر عمشون فوت کرده بود 

موعدش که رسید بابا بزرگه فوت مرد دوباره یکسال عقب افتاده تازه خالشونم حالش خرابه اونم بمیره باز عقب میفته داره دیوون میشه دوستم و مادرش هیچ راهی هم ندارن چون باباهه سخت پای رسم وایساده

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
اتفاقا یکی از دوستامم همین شد البته عقدش وقتی قرار شد عقد کنن گفتن شش ماه دیگه صبر کنین نامزد بمونین ...

عجب ، خیلی سخته بخدا ، من خیلی حالم گرفته شد ،رفتم خونمو دیدم دلم واسه خودم سوخت چقدر نشستم تو خونم گریه کردم

عجب ، خیلی سخته بخدا ، من خیلی حالم گرفته شد ،رفتم خونمو دیدم دلم واسه خودم سوخت چقدر نشستم تو خونم ...

ببین واقعا سخته جوونه بوده انشالله خدا صبرشون بده 

شمام حق دارین 

دو طرف باید درکشون کرد

ولی بنظرم دو سه ماه دیگه برید کسب اجازه و مراسم بگیرین

البته اگر بزرگترا عاقل باششن و این بلاتکلیفی شما رو درک کنن

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)