2777
2789
عنوان

پسر شوهرم

15528 بازدید | 353 پست

خیییییلی اذیتم میکنه اصلا هرچی بهش خوبی میکنم چشم دیدن منو نداره  همیشه باعث یک شر وفتنه ای درزندگی میشه دیروز شیرینی پختم و اندازه/۷/۶تا داخل کابینت گذاشتم حالا عصر که رفتم دیدم همشو خورده حتی یه دونه هم نذاشته حالا که شیرینی ارزشی نداره ولی کلا اخلاقش اینجوریه که اگه چیزی تو یخچال یا کابینت باشه بدون اجازه همشو میخوره و نمیگه بقیه هم آدم هستن حالا من دیشب که بیرون بود بهش پیام دادم که بقیه هم آدمن فقط همین حالا زنگ زده به باباش که بره دنبالش وقتی با شوهرم برگشتن شوهرم اخم داشت ویک بسته شیرینی گرفته بود من خیییلی ناراحت شدم به شوهرم گفتم این کار تو یعنی توهین به من... مگه من بهش چی گفتم فقط یک کلمه خداشاهده گفتم بقیه هم آدمن همین... اگه مادر خودش این حرفو میگفت شوهرم و پسرش اینجور باعث فتنه میشدن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب همه بچه ها شکمو هستند و از این کارها میکنن 

شما به چشم بچه شوهر و فتنه بودنش نزار

با جاش کنترل کن 

فهمیدی این عادت رو داره پنهان کن جایی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

همه بچه ها همینن خواهرای منم تا وقتی بچه بودن همین بودن

چندسالشه؟

نگران نباش عزیزم  سعی کن با لطافت باهاش برخورد کنی.تو این دوره زمونه طرف با مادر خودش مثل یه غریبه رفتار میکنه و بلکعس...

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند

۱۵

کوچولوعه خب🤕

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

اگه مادر خودش بود شما مادر اون نیستید این یک

دوما اگه مادر خودش بود شاید دوس داشت از حق و سهم خودش بزنه برای بچه ش این دو

مادر خیلی وقتا محبت میکنه که اگه یکی دوبار تشر هم بزنه به چشم بچه نمیاد این سه

بازم بگم؟

من خودن زن بابا داشتم

کار شما بی نهایت بی رحمانه و بی ادبانه بوده ...

😐😐😐چرا ادمو میکوبین؟

راس میگه دیگه ادم دوتا نگه میداره

اسی زحمت کشیده درست کرده

دوتا چی میشد نگه داره؟

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون