خیییییلی اذیتم میکنه اصلا هرچی بهش خوبی میکنم چشم دیدن منو نداره همیشه باعث یک شر وفتنه ای درزندگی میشه دیروز شیرینی پختم و اندازه/۷/۶تا داخل کابینت گذاشتم حالا عصر که رفتم دیدم همشو خورده حتی یه دونه هم نذاشته حالا که شیرینی ارزشی نداره ولی کلا اخلاقش اینجوریه که اگه چیزی تو یخچال یا کابینت باشه بدون اجازه همشو میخوره و نمیگه بقیه هم آدم هستن حالا من دیشب که بیرون بود بهش پیام دادم که بقیه هم آدمن فقط همین حالا زنگ زده به باباش که بره دنبالش وقتی با شوهرم برگشتن شوهرم اخم داشت ویک بسته شیرینی گرفته بود من خیییلی ناراحت شدم به شوهرم گفتم این کار تو یعنی توهین به من... مگه من بهش چی گفتم فقط یک کلمه خداشاهده گفتم بقیه هم آدمن همین... اگه مادر خودش این حرفو میگفت شوهرم و پسرش اینجور باعث فتنه میشدن
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان، بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:) 😈 https://daigo.ir/secret/21646061130 🙃 لینک چت🙃 کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓..اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️🔥🤟🏻🐺