2777
2789
عنوان

پسر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 15888 بازدید | 353 پست
مگه کسی گفت حیف کرده؟!وقتی ایشون انقد روو دوتا شیرینی حساس که حتا به یه بچه پیام داده بقیه هم آدمن ی ...

مطمعن  باش چون پسر شوهر خورده حساسه پسر خودش بود داشت با ذوق تعریف میکرد و می گفت نوش جونش

درسته پیامش بد بود میتونست وقتی اومد خونه بگه همه رو خوردی برای ما نموند پسرم،نه اینکه پیام بفرسته گ ...

حالا یه اشتباهی کرد نباید با زبون ازارش داد میتونیم به بهتر شدن روابطشون کمک کنیم فقط

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی روزی به حرف من برسی که دل کسی رو با حرفت نشکونی

هه تو قبلش دل اونو شکستی پیام دادی میدونی چقدر زشته پیام بدی و چقدر دل طرف میشکنه وقتی گوشی باز کنه همچین پیامی ببینه کاملا احساس میکنه طرف مقابل دشمنشه و غریبه اس توم دقیقا همینکارو کردی تو برو تنهایی بخر بخور با اون بچه کار نداشته باش

اگه مادر خودش بود شما مادر اون نیستید این یکدوما اگه مادر خودش بود شاید دوس داشت از حق و سهم خودش بز ...

مادر داشت خب جمعش میکرد چرا از دختر مردم توقع مادزی برای بچه هاتون دارید هیچ زنی وظیفش نیست بچه یکی دیگرو نگه داره

تاپیکای دیگتو خوندم حق داری زندگی با دوتا پسر غریبه و انجام دادن کاراشون نداشتن حریم خصوصی حتما خیلی برات سخته اما بنظرم کمی خوددار تر باش و سعی کن سیاست داسته باشی امیدوارم شرایطتت اسون تر و بهتر شه

بخاطر شیرینی نباید پیام می‌دادی حالا یه پسر نوجوان بوده خورده اگه واقعا به چشم بچه یه خودت می‌دیدی بهش میگفتی نوش جونت...نه پیام بازی بخاطر چند تا شیرینی .خوب پسرا تو این سن اشتهاشون زیاده و این کار طبیعی هست که همه چیز را میخوره بیشتر درست کن تا برا خودتون هم بمونه .

مادر داشت خب جمعش میکرد چرا از دختر مردم توقع مادزی برای بچه هاتون دارید هیچ زنی وظیفش نیست بچه یکی ...

خب نه من نمیگم وظیفشه ولی اون بچه رو دیده آلان باید وحود اونو بپذیره

در ثانی اون بچه فتنه به پا نکرده با باباش درد و دل کرده

اون فقط یه بچه اس که ممکنه گشنش باشه یا دردش رو با اینکار آروم کنه...حرکت همسرت عالی بودهو خودت رو ج ...

این  خانم مادرش نیست فقط زن باباشه! مادرش ناراحته خیلی ببره پیش خودش گردن یکی دیگه نندازه!

منکه حرکت این آقا رو با جون و دل پذیرفتم به عنوان یک مادر

خب به امید خدا با دل و جان برات پیش بیاد بعد ببین حمایت نشدن چه شکلیه تا شاید یکم بتونی دیگران رو درک کنی

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

واقعا کارت بد بود من یه بسته شکلات خریدم از خرید آمدم خسته بودم گفتم یکم بخوابم بیدارشو با چای بخورم😋پاشدم دیدم دوتا پسرام نشستن خوردن درحد دوتا دونه توش بود  😐 تاچای دم کنم بیام شوهرم اون دوتا را خورد😐