2777
2789
عنوان

پسر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 15888 بازدید | 353 پست
عزیزم بخدا بعضی ازفرزندخونده هاهم خون به جیگر زن بابا میکنن، من پسرخوندم تقصیر خودشم نیستا مادرش یاد ...

میدونم 

مادرش نااهله و بچه هم نادون

کلی گفتم

پدر هم باید مدیریت کنه

اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)

من خودم مادرهستم ودر شرایط این خانمم، این خانم چون زن باباس انقدر جبهه گرفتین براش ولیاگه مادر واقعی ...

دقیقا ناراحتی اون پسر اینه که از زن بابا شنیده

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرم اصلا پشتم نیس ممنون عزیزم که درکم کردی🙏😍

ولی بعد از این بهش پیام اینا نده

اومد بگو پسرم من میخواستم بیارم دور هم بخوریم و با هم خوش باشیم این کار درستی نیست یا اگه خیلی دوست داشتی میگفتی تا یکم بهت بدم تا بقیه را با پدرت دورهم بخوریم

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

پسرای نوجوان همینجوری هستن خوراکشون خیلی زیاده بعضی وقتا احساس میکنم چیزی به اسم دستگاه گوارش ندارن .الهی قربونشون بشم من برای دو تا پسرام بعضی وقتا دو وعده شام یا دو وعده ناهار درست میکنم عزیزم دلت رو صاف کن فکر کن بچه خودته یه کم بیشتر درست کن خودت هم بخور 

چرا پیدا نکنه؟ گرسنه بوده خورده حیف نکرده دور هم نریخته

مگه کسی گفت حیف کرده؟!

وقتی ایشون انقد روو دوتا شیرینی حساس که حتا به یه بچه پیام داده بقیه هم آدمن یعنی براش دوتا دونه شیرینی خیلی مهمه

وقتی براش انقد مهمه باید خودش حواسش باشه که اون بچه رو اینجوری با حرفش نرنجونه

پدر هم تو این مورد حساس شدند فکر میکنند که شاید چون ایشون نامادری اند اینطور رفتار کردند.

کلا ستون یک خونه مرد هست

ستون که استوار نباشه نتیجه میشه درگیری و دلخوری بین اعضای خونه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

حداقل احترام رو باید بزارهو مادرخوانده نهایت یا میگه عزیزم صبر کن بابات بیاد دورهم بخوریم یا میگه یک ...

مادر میگه بخور نوش جونت ولی نامادری پیام می‌فرسته که چرا شیرینی منو خوردی،این احترام  نیست

بچه های من همه چیز رو می خورن شکمو هستن ولی دخترام مثل پسرهام نیستن همیشه برای من هم نگه میدارن،البت ...

به هر حال هر دو طرف باید درک بشن

و بازم میگم مشکل از مرد خونه هست

ولی بعد از این بهش پیام اینا ندهاومد بگو پسرم من میخواستم بیارم دور هم بخوریم و با هم خوش باشیم این ...

درسته پیامش بد بود میتونست وقتی اومد خونه بگه همه رو خوردی برای ما نموند پسرم،نه اینکه پیام بفرسته گله ی دوتا شیرینی رو بکنه

مگه چکار کردم که بیرحمانه بوده بنظرت؟

بی رحمانه نبوده عزیزم

ول کن بعضی از کاربرا رو

اتفاقا من دلم سوخت واست که باید پسر شوهرتو تحمل کن....

احتمالا ازدواج دومته واقعا سخته بخای بچه ای رو بزرگ کنی که از گوشت و تن خودت نیس برا هر حرف و رفتاری هم باید جواب پس بدی