2777
2789
عنوان

کمی خنده😂

277 بازدید | 23 پست

وای بچه ها امروز بعد از اینکه تغییر دین داد نامزدم اومدیم خونه داشتم بهش یاد میدادم نماز اینا بچه ها انقدر خندیدم😂😂😂وای تلفظ کلمات عربی اش خداست یعنییی فقط حرکت هاش وضو گرفتن هاش از الان سوژه جدید خنده ام شد 😂😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرقی نداره با اسلام که چه کاری بود تغییرش داد

برای عقد باید دین ها یکی باشه

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

وای خدا😂🤦🏻‍♀️من فکر کنم توی ماجرای آشنایی هم با شما یه بار صحبت کرده بودم، خیلی خوبه که همه چیز داره خوب بینتون پیش می‌ره 😍😁

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

وای خدا😂🤦🏻‍♀️من فکر کنم توی ماجرای آشنایی هم با شما یه بار صحبت کرده بودم، خیلی خوبه که همه چیز د ...

ارهه قشنگممم اخررر مسلمون اش کردم 🤣🤣

ارهه قشنگممم اخررر مسلمون اش کردم 🤣🤣

به این میگن ارادههههه😂😂

خیلی حس قشنگیه

میتونم یه سوال بپرسم؟

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

به این میگن ارادههههه😂😂خیلی حس قشنگیهمیتونم یه سوال بپرسم؟

قربونت برمم که😂🤍🥹

ارهه جانم